Melissayda @Eda75 ay iyi geçmiş en azından kuzum benim tereyağı ile salça kavurursun ya o kokudan tiksindim ve hala da devam ediyor 😂
Eda75 Melissayda ben yağ salça falan tiksindim bide insan pilavdan tiksinirmi çok severdim ama yiyemiyorum 🥲
Htccndn Melissayda ayyyy aynıyız vallaha biz yufka ekmeği zor buluyoruz ama bulduğumuzdada öyle yeriz 😂
Melissayda @Eda75 ay kıyamam ya ama sevdiğimizi yiyemiyoruz sevmediğimizide canımız çekiyor garip bir şey 😂
Eda75 Melissayda aynen canım çekiyor ama yiyecek zor normalde domates yemeyen ben canım domates istiyor bu ara domatesli şeyler bulgur makarna falan o da değişik
Sevimli_06 Melissayda ben Ankara’da yim somun ekmek dışında bişey yemedim 😂😂 sade somun ekmek var lavaş hiç görmedim
58Vildan Haftada şeker takibi başladı şaka gibi 😬 normalde yemem basit karbonhidrat ama yasak ya canım çekiyor mantı, makarna 😒 Tarhana Etli nohut Basmati Salata
Heypikacuu Melissayda Kahvaltılık 🤣Ve Soba ustunde yumurta kırma (tavsiye ederim çok güzel oluyo ) şükür bulaşık ve yemek derdi yok
Bnguuu_102 Esra1217 ayy meyhane pilavını bir dahakine tabuklu dene ve bolca reyhan bana dua edeceksin efsane bir şey oluyor 😋
asena9 Melissayda yoğurtlu makarna ve salata. Mide bulantısından başka bişey yiyemiyorum da yapamıyorum da siz ne zaman yemek yapabilmeye ve yiyebilmeye başladınız🥺
crazyymom Melissayda yaprak sarma ve soğan dolması yaptım ama geç olduğu için duduklude pişirmek istedim 1 bardak su ekledim ama kaç dk pisircem bilmiyorum yapan varmi