Melissayda @Eda75 ay kıyamam ya ama sevdiğimizi yiyemiyoruz sevmediğimizide canımız çekiyor garip bir şey 😂
Eda75 Melissayda aynen canım çekiyor ama yiyecek zor normalde domates yemeyen ben canım domates istiyor bu ara domatesli şeyler bulgur makarna falan o da değişik
Sevimli_06 Melissayda ben Ankara’da yim somun ekmek dışında bişey yemedim 😂😂 sade somun ekmek var lavaş hiç görmedim
58Vildan Haftada şeker takibi başladı şaka gibi 😬 normalde yemem basit karbonhidrat ama yasak ya canım çekiyor mantı, makarna 😒 Tarhana Etli nohut Basmati Salata
Heypikacuu Melissayda Kahvaltılık 🤣Ve Soba ustunde yumurta kırma (tavsiye ederim çok güzel oluyo ) şükür bulaşık ve yemek derdi yok
Bnguuu_102 Esra1217 ayy meyhane pilavını bir dahakine tabuklu dene ve bolca reyhan bana dua edeceksin efsane bir şey oluyor 😋
asena9 Melissayda yoğurtlu makarna ve salata. Mide bulantısından başka bişey yiyemiyorum da yapamıyorum da siz ne zaman yemek yapabilmeye ve yiyebilmeye başladınız🥺
crazyymom Melissayda yaprak sarma ve soğan dolması yaptım ama geç olduğu için duduklude pişirmek istedim 1 bardak su ekledim ama kaç dk pisircem bilmiyorum yapan varmi
Melissayda @crazyymom yaprak sarma benim düdüklüde 30 dakika pişiyor bence soğan dolmasina da yeter o süre yapmadım hiç
Melissayda @asena9 canım ben 14 de başladım yemeye ondan önce canım istemiyordu ne görsem midem bulanıyordu
asena9 Melissayda Ay baya sürmüş cinsiyet neydi sizin bende yarın 10. haftaya giriyorum kızımda böyle olmamıştım☹️