YazCilegi inşallah ilaçlarla normale döner bende hissedıorm alıklaştım ıyıce biri bişey anlatıo gec anlıorm gec odaklanıorm ☺ Sana bişey sorcam şimdi ilk doktorun ıstedıgınde tahlıl yaptırdm sanırm ? Bu 2.mi oluyor bunuda doktorunmu istedi zaten cagrılmısmıydn ?

Benimde düşüktü gebelikte önemli oldupu için bu değerlerin iğne oldum 5 tane .. çünkü hap ile yükseltmek uzun zaman alıyor .bi sıkıntım tok suan

NaimeYilmaz Şimdi gebeliğimin basında kendi dogum doktorumun istediği rutin tahlilleri yaptırmıstım. Bir de gebeliğimizi aile hekimimize bildirmek gerekiyormus onlarda takip ediyolarmıs bu son yaptırdıgımı aile hekimim istediği için yaptırmıstım. Ama bence ara ara kontrol amaçlı kan vermenin faydası var 😌

Vitaminler düşebilir endişeye gerek yok önemli olan takibi dedi doktorum..benim de ilk haftalarda 98di b12. Hemen dodex oldum 5 tane. Yükseldi şimdi 19. Haftadayım tekrar tahlil yaptırıcam gerekirse yine takviye alıcam

YazCilegi bende aynı düşük çıktı daha yeni 23+2yiz bizde dodex verdi 2 kutu haftada 1 vurulucam iğneyi bende sürekli kırmızı et yiyorum süt içiyorum yoğurt yiyorum ama düşük çıktı

Benimde 99a dusmustu aile hekimine gittim igne verdi bende baya kizdim sinirlendim kavga ettim ve kullanmadim cok inatlasmistim. Kadin dogumcum ilac verdi onu kullandim degerlerim yukselincede biraktirdi. Aile hekiminin verdigi soyledigi sozleri cok dikkate almayin kizlar once kadin dogumcunuza guvenin derim

NaimeYilmaz Gitmeden önce doktorunuza sorun ' kan vericem görmek istediğiniz değerlerim var mı diye' ben sormustum bana o söyledi diye bakıldı B12 im. İnsallah hersey yolunda cıkar sizinde 🌸

YazCilegi cnm gun gectikce bebisin seni somuruyor benimde baslarda herseyim normaldi ilk once b12 dustu sonra demirim kanim emdi bitirdi beni gayet bormal yalniz anlamadigim dodex igne nin zarari yok yani ben dahil kac kisinin kullandigini bikiyorum hamilelikte

Gulnur Bende anlamadım 😌 Her doktorun yoğurt yiyiş tarzı sanırım

YazCilegi canim bana da apikobal diye bi hap verdiler icinde gebelikte kullanmayin yaziyor kafam karisti yahu. Seninkinde yaziyor mu?

Bende de malesef var hemde 102 çıktı değer doktorum dodex ampul onerdi 5 gün onu kullandım daha sona benexol B12 verdi ama bende ıshal ve mide bulantısı yaptı B12 nim spreyini önerdi ama iğne kadar yukselmë olmaz dedi bu yüzden şimdide 5 ampul tekrar verdi hafta da bir vuruldum şimdi normal sınırda çok şükür

Drngrkm Ya orası karısık 🤦🏻‍♀️ B12 eksikliğimi aile hekimim farketti o bana dodex iğne verdi kendi doktorum iğne kullanma dedi ve newlife b12 plus tablet verdi. Hangisini yaptırıcam diye düşünmekten hapı almadım henüz içeriğini bu yüzden okuyamadım 😏