YazCilegi inşallah ilaçlarla normale döner bende hissedıorm alıklaştım ıyıce biri bişey anlatıo gec anlıorm gec odaklanıorm ☺ Sana bişey sorcam şimdi ilk doktorun ıstedıgınde tahlıl yaptırdm sanırm ? Bu 2.mi oluyor bunuda doktorunmu istedi zaten cagrılmısmıydn ?
B12 Eksikliği
Benimde düşüktü gebelikte önemli oldupu için bu değerlerin iğne oldum 5 tane .. çünkü hap ile yükseltmek uzun zaman alıyor .bi sıkıntım tok suan
NaimeYilmaz Şimdi gebeliğimin basında kendi dogum doktorumun istediği rutin tahlilleri yaptırmıstım. Bir de gebeliğimizi aile hekimimize bildirmek gerekiyormus onlarda takip ediyolarmıs bu son yaptırdıgımı aile hekimim istediği için yaptırmıstım. Ama bence ara ara kontrol amaçlı kan vermenin faydası var 😌
YamurKarabulut İğne yüksek doz dedi doğum doktorum ilacı kullan dedi 😏 Doktordan doktora fark ediyor illaki
Vitaminler düşebilir endişeye gerek yok önemli olan takibi dedi doktorum..benim de ilk haftalarda 98di b12. Hemen dodex oldum 5 tane. Yükseldi şimdi 19. Haftadayım tekrar tahlil yaptırıcam gerekirse yine takviye alıcam
YazCilegi bilmem kadın doğumcu dahiliye yönlendirdi. Eşim dahiliye uzmanı o yazdı
YazCilegi Anladm canm saol aşıya gıdınce bende aldırym o zaman
Benimde 99a dusmustu aile hekimine gittim igne verdi bende baya kizdim sinirlendim kavga ettim ve kullanmadim cok inatlasmistim. Kadin dogumcum ilac verdi onu kullandim degerlerim yukselincede biraktirdi. Aile hekiminin verdigi soyledigi sozleri cok dikkate almayin kizlar once kadin dogumcunuza guvenin derim
NaimeYilmaz Gitmeden önce doktorunuza sorun ' kan vericem görmek istediğiniz değerlerim var mı diye' ben sormustum bana o söyledi diye bakıldı B12 im. İnsallah hersey yolunda cıkar sizinde 🌸
YazCilegi inşallah . Cok saol 🙏
gizempoyrazim canim kadin dogumcun hangi ilaci vermisti b12 eksikligi icin ?
Bende de malesef var hemde 102 çıktı değer doktorum dodex ampul onerdi 5 gün onu kullandım daha sona benexol B12 verdi ama bende ıshal ve mide bulantısı yaptı B12 nim spreyini önerdi ama iğne kadar yukselmë olmaz dedi bu yüzden şimdide 5 ampul tekrar verdi hafta da bir vuruldum şimdi normal sınırda çok şükür
Drngrkm benexol u verdi canim