YazCilegi canim bana da apikobal diye bi hap verdiler icinde gebelikte kullanmayin yaziyor kafam karisti yahu. Seninkinde yaziyor mu?

Bende de malesef var hemde 102 çıktı değer doktorum dodex ampul onerdi 5 gün onu kullandım daha sona benexol B12 verdi ama bende ıshal ve mide bulantısı yaptı B12 nim spreyini önerdi ama iğne kadar yukselmë olmaz dedi bu yüzden şimdide 5 ampul tekrar verdi hafta da bir vuruldum şimdi normal sınırda çok şükür

Drngrkm Ya orası karısık 🤦🏻‍♀️ B12 eksikliğimi aile hekimim farketti o bana dodex iğne verdi kendi doktorum iğne kullanma dedi ve newlife b12 plus tablet verdi. Hangisini yaptırıcam diye düşünmekten hapı almadım henüz içeriğini bu yüzden okuyamadım 😏

İlk 5 tane yi hergün vuruldum sonra ki 5 tane yi haftada bir vuruldum her ay kontrol ettiriyorum b 12 yi

Drngrkm Canım naptın merak ettim. Ben iğne oluyorum hap almadım. Aile hekimim değerin çok çok sınır altında bi an önce toparlan diye iğne yazdım dedi. Hap iğneye göre daha geç tesir edermiş

Ben nikah işlemlerimi yaparken kan testi falan vermiştim. Hiçbir sıkıntım yoktu. 6. Ayımda kansızlık , B12 eksikliği ve D vitamini eksikliği başladı bende. Ki ette yerim süt ürünleride. Dodex ampul kullandım , Devit3 kullandım, kan hapı hala kullanıyorum. Hamilelikte 2 katı tüketmek gerekiyor besinleri ama bu mümkün olmuyor malesef🤷🏼‍♀️ Şimdi sadece kan hapına devam ediyorum ki doktorum emzirene kadar devam dedi🤰🏼❣

YazCilegi valla hapin icinde gebelerde kullanlmaz yaziyor vicdanim rahat etmedi icmiyorum degerim 243 henuz sinir icinde bidahaki ay igne isteyecem bende olmadı. İgnenin adi dodex mi cnm

Drngrkm Dodex evet. İçinde 5 tane var haftada 1 olucam. Sigortalıya 5 tl bitince tekrar baktırıcam değerlerime