Bnguuu_102 Kubra0021 13. Cüz verdim canım bitirince yaz sana zahmet hem işaretleyeyim hem yenisini vereyim🌹 Allâh kabul etsin 🌹
Bnguuu_102 PurpleRose ben şimdilik bir cüz vereyim canım sen bitirir bitirmez yaz bana hemen yenisini veririm 14. Cüzü verdim Allâh kabul etsin inşallah🌹
Bnguuu_102 Ebru_xy slnalknt Meryemgibi Burnosunn_annesi 55selin_ Rabiamina Fi557 Tugceozturkk tazeannesese Civcivimmbenim Seymanurkurt Mlikecn Kubra0021 PurpleRose Mucize2025 Eda42_ Srnis Hanımlar Allâh hepimizin okuduklarını hatimlerini kabul etsin inşallah tüm cüzler bitti bitirmeyenler bir an önce bitirmeye çalışsın duası yapılacak bu hafta tekrardan Allâh kabul etsin şimdi 2. Hatme başlamak istiyorum katılmak isterseniz bilginiz olsun 🥰🌹🌹
LLimonn Keşke bende arapça bilsem okumak isterdim 😣 Daha önce hiç okumadım rabbim şimdiden dualarınızı hatimlerinizi kabul etsin🤲
Bnguuu_102 LLimonn bilmen gerekmiyor canım bir hocadan açarap onu dinleyerek tekrar ederek okursan da (yazılışını) olur Rabbim niyeti güzel olanın amelini bir şekilde kabul eder eğer niyetliysen o şekilde okuyabilrisin teşekkür ederim 🌸😊
LLimonn Bnguuu_102 yani genelde yasini filan yazılışından okuyorum dediğiniz gibi hoca eşliğinde , ama kuran-ı kerime hiç cesaret edemedim😊
Bnguuu_102 LLimonn yasin 6.5 sayfa 3 gün yasin okumak kadar kuran okuyunca biz cüz bitiyor deneyebilirsiniz bence deneyin olmadı yapabilir bitirebilirseniz o zaman yazayım 😊
LLimonn Bnguuu_102 daha iyi olur en azından yapabileceğimi görmüş olurum Hem güzel olur 3 aylarada az kaldı🤍
Meryemgibi Meryemgibi ben okudum,bitti 🌸 şuan başka cüzlerim olduğu için yenisini alamam ama onlar bittiğinde devam ederseniz Allah’ın izniyle katım sağlarım 🌸
Meryemgibi Bnguuu_102 benim ki 1. Cüz’dü 🥰 sağlıkla imanla tez vakitte benek sahibi olmak eşimlede huzurla büyütmek istiyorum duam buydu 🌸🥰
Meryemgibi Bnguuu_102 kendi topladığım hatimi tamamlayıp, Allahın izniyle alırım canım az kalmış atrığın fotoda🥰
Bnguuu_102 Civcivimmbenim yok canım niye geç olsun bütğn cğzler bitene kadar beklicez zaten acele değil yensiini vereyim mi sıkıntı yapma haftaya kadar falan anca biter zaten