Seymanurkurt Bnguuu_102 tmm canım iyiki böyle bişey yaptınız Allah razı olsun hamileyim rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bı şekilde kucağıma almayı nasip etsin bana ve tüm anne adaylarına
Bnguuu_102 Seymanurkurt aynen canım burada hamile olan olmayan herkes dua bekler hatimleri sadece okuyanlara değil buradaki herkese bağışlıcam inşallah Allah kabul etsin hepimizinkini inşallah🌹
Bnguuu_102 Mlikecn 12. Cüz verdim gülüm bitirince söyle hem işaretleyeyim hem yenisini vereyim Allâh kabuk etsin 🌹
Bnguuu_102 Kubra0021 13. Cüz verdim canım bitirince yaz sana zahmet hem işaretleyeyim hem yenisini vereyim🌹 Allâh kabul etsin 🌹
Bnguuu_102 PurpleRose ben şimdilik bir cüz vereyim canım sen bitirir bitirmez yaz bana hemen yenisini veririm 14. Cüzü verdim Allâh kabul etsin inşallah🌹
LLimonn Keşke bende arapça bilsem okumak isterdim 😣 Daha önce hiç okumadım rabbim şimdiden dualarınızı hatimlerinizi kabul etsin🤲
Bnguuu_102 LLimonn bilmen gerekmiyor canım bir hocadan açarap onu dinleyerek tekrar ederek okursan da (yazılışını) olur Rabbim niyeti güzel olanın amelini bir şekilde kabul eder eğer niyetliysen o şekilde okuyabilrisin teşekkür ederim 🌸😊
LLimonn Bnguuu_102 yani genelde yasini filan yazılışından okuyorum dediğiniz gibi hoca eşliğinde , ama kuran-ı kerime hiç cesaret edemedim😊
Bnguuu_102 LLimonn yasin 6.5 sayfa 3 gün yasin okumak kadar kuran okuyunca biz cüz bitiyor deneyebilirsiniz bence deneyin olmadı yapabilir bitirebilirseniz o zaman yazayım 😊
LLimonn Bnguuu_102 daha iyi olur en azından yapabileceğimi görmüş olurum Hem güzel olur 3 aylarada az kaldı🤍