Bnguuu_102 Civcivimmbenim ne okursan yasin meryem hepsini birlikte bağışlarım yenisini yazmıştım aslında ama yasin gibi olmuş 🙈
Bnguuu_102 Cüzlerin hepsini dağıtıp dağıttığım herkestrn bititrdim mesajı almadan bapışlamıcam onun için 1 hafta falan sürer alabilir yani isteyen hala istersen vereyim canım Civcivimmbenim
Civcivimmbenim Bnguuu_102 cüzü biraz geç okuyorum biraz zorlanıyorum açıkçası Yasin Meryem süresi okurum sık okuduğum için önleri ağzım alışmış biraz
Bnguuu_102 Civcivimmbenim meryem okuyabilirsin canım istediğin kadar bağılkayınca cüzğ onu da bağışlarım kokay doğum nşyetine Allah’ım kabul etsin inşallah🌹
Civcivimmbenim Bnguuu_102 amin inşallah 🤲🏻 SAN söylemem gerek varmı okudum diye Okuyabildiği kadar okurum inşallah
Bnguuu_102 Civcivimmbenim sen not et ben bağışlayacapım zaman yazarım sana o zamana kadar ne kadar okumuşsan artık 😊
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi Allah kabul etsin canım yenisini vereyim mi istersen pazartesine kadar değil daha en az bir hafta 10 gün kadar sürer büyğk ihtimal bütğn cüzler bitene kadar
Bnguuu_102 Rabiamina bütün cüzler bitip herkes bitirdim diye mesaj atana kadar yapmıcsm duasını canım acelemiz yok ancak ne kadar erken biterse o zaman yenisine başlarız daha 10 gün sürer herhalde canım bitirene yenisini verebilirim hemen
Bnguuu_102 Mucize2025 bütün cüzler bitip herkes bitirdim diye mesaj atana kadar yapmıcsm duasını canım acelemiz yok ancak ne kadar erken biterse o zaman yenisine başlarız daha 10 gün sürer herhalde canım bitirene yenisini verebilirim hemen