Bnguuu_102 Civcivimmbenim ne okursan yasin meryem hepsini birlikte bağışlarım yenisini yazmıştım aslında ama yasin gibi olmuş 🙈
Bnguuu_102 Cüzlerin hepsini dağıtıp dağıttığım herkestrn bititrdim mesajı almadan bapışlamıcam onun için 1 hafta falan sürer alabilir yani isteyen hala istersen vereyim canım Civcivimmbenim
Civcivimmbenim Bnguuu_102 cüzü biraz geç okuyorum biraz zorlanıyorum açıkçası Yasin Meryem süresi okurum sık okuduğum için önleri ağzım alışmış biraz
Bnguuu_102 Civcivimmbenim meryem okuyabilirsin canım istediğin kadar bağılkayınca cüzğ onu da bağışlarım kokay doğum nşyetine Allah’ım kabul etsin inşallah🌹
Bnguuu_102 Civcivimmbenim Edoss123 Hanımlar okudunuz mu okuduysanız kaçar tane okudunuz hatimle onlar da bağışlansın unutmayalım 🌼🌼
Civcivimmbenim Bnguuu_102 amin inşallah 🤲🏻 SAN söylemem gerek varmı okudum diye Okuyabildiği kadar okurum inşallah
Bnguuu_102 Civcivimmbenim sen not et ben bağışlayacapım zaman yazarım sana o zamana kadar ne kadar okumuşsan artık 😊
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi Allah kabul etsin canım yenisini vereyim mi istersen pazartesine kadar değil daha en az bir hafta 10 gün kadar sürer büyğk ihtimal bütğn cüzler bitene kadar
Bnguuu_102 Rabiamina bütün cüzler bitip herkes bitirdim diye mesaj atana kadar yapmıcsm duasını canım acelemiz yok ancak ne kadar erken biterse o zaman yenisine başlarız daha 10 gün sürer herhalde canım bitirene yenisini verebilirim hemen
Bnguuu_102 Mucize2025 bütün cüzler bitip herkes bitirdim diye mesaj atana kadar yapmıcsm duasını canım acelemiz yok ancak ne kadar erken biterse o zaman yenisine başlarız daha 10 gün sürer herhalde canım bitirene yenisini verebilirim hemen
Bnguuu_102 Ebru_xy slnalknt Meryemgibi Burnosunn_annesi 55selin_ Rabiamina Fi557 Tugceozturkk tazeannesese Civcivimmbenim Seymanurkurt Mlikecn Kubra0021 PurpleRose Mucize2025 Eda42_ Srnis Hanımlar Allâh hepimizin okuduklarını hatimlerini kabul etsin inşallah tüm cüzler bitti bitirmeyenler bir an önce bitirmeye çalışsın duası yapılacak bu hafta tekrardan Allâh kabul etsin şimdi 2. Hatme başlamak istiyorum katılmak isterseniz bilginiz olsun 🥰🌹🌹