Bnguuu_102 Kızlar Meryem suresi okuyabilenler yazbailir kaç tane okuduğunu okuyacapını hatimle beraber ne kadar olursa onu da bağışlarım
Bnguuu_102 Bnguuu_102 kızlar aklıma şöyle bir şey geldi herkes bitirince cüzünü bitirdim yazsın yenisini vereyim 30 cüz tamamlanınca da duasını yapalım yani haftasını beklemrk zorunda değilsiniz bitirince yenisini verebilriin🌹🌹
Bnguuu_102 Hanımlar cüzünüzü bitiribce şu cüzğ okudum bitirdim diye yazın bana size zahmet yoksa katılıklık olur 😊🌹
Seymanurkurt Bnguuu_102 tmm canım iyiki böyle bişey yaptınız Allah razı olsun hamileyim rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bı şekilde kucağıma almayı nasip etsin bana ve tüm anne adaylarına
Bnguuu_102 Seymanurkurt aynen canım burada hamile olan olmayan herkes dua bekler hatimleri sadece okuyanlara değil buradaki herkese bağışlıcam inşallah Allah kabul etsin hepimizinkini inşallah🌹
Bnguuu_102 Mlikecn 12. Cüz verdim gülüm bitirince söyle hem işaretleyeyim hem yenisini vereyim Allâh kabuk etsin 🌹
Bnguuu_102 Kubra0021 13. Cüz verdim canım bitirince yaz sana zahmet hem işaretleyeyim hem yenisini vereyim🌹 Allâh kabul etsin 🌹