Bnguuu_102 Kızlar Meryem suresi okuyabilenler yazbailir kaç tane okuduğunu okuyacapını hatimle beraber ne kadar olursa onu da bağışlarım
Bnguuu_102 Bnguuu_102 kızlar aklıma şöyle bir şey geldi herkes bitirince cüzünü bitirdim yazsın yenisini vereyim 30 cüz tamamlanınca da duasını yapalım yani haftasını beklemrk zorunda değilsiniz bitirince yenisini verebilriin🌹🌹
Bnguuu_102 Ebru_xy slnalknt Meryemgibi Burnosunn_annesi 55selin_ Rabiamina Fi557 Tugceozturkk tazeannesese Civcivimmbenim Seymanurkurt Mlikecn Kubra0021 PurpleRose Mucize2025 Eda42_ Srnis Hanımlar Allâh hepimizin okuduklarını hatimlerini kabul etsin inşallah tüm cüzler bitti bitirmeyenler bir an önce bitirmeye çalışsın duası yapılacak bu hafta tekrardan Allâh kabul etsin şimdi 2. Hatme başlamak istiyorum katılmak isterseniz bilginiz olsun 🥰🌹🌹
Bnguuu_102 Hanımlar cüzünüzü bitiribce şu cüzğ okudum bitirdim diye yazın bana size zahmet yoksa katılıklık olur 😊🌹
Seymanurkurt Bnguuu_102 tmm canım iyiki böyle bişey yaptınız Allah razı olsun hamileyim rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bı şekilde kucağıma almayı nasip etsin bana ve tüm anne adaylarına
Bnguuu_102 Seymanurkurt aynen canım burada hamile olan olmayan herkes dua bekler hatimleri sadece okuyanlara değil buradaki herkese bağışlıcam inşallah Allah kabul etsin hepimizinkini inşallah🌹
Bnguuu_102 Mlikecn 12. Cüz verdim gülüm bitirince söyle hem işaretleyeyim hem yenisini vereyim Allâh kabuk etsin 🌹
Bnguuu_102 Kubra0021 13. Cüz verdim canım bitirince yaz sana zahmet hem işaretleyeyim hem yenisini vereyim🌹 Allâh kabul etsin 🌹