Hnfcls Rbdrmx amin canım gerçekten böyle düşünceli merhametli insanlar nasip olsun herkesin hayatına 🤲☺️
Burnosunn_annesi Aleyna_Yilmaz güle güle kullan inşallah ❤️sanırım bu ara benim telde gidici şimdi konustuk😅
Zeyzeyp Burnosunn_annesi daha almadım ama cumartesi anamdan alıcam robot süpürge 🙏 en son annemden almış olucam yani
Feliz kucukzm_ gerçekten üzüldüm. Kendin varlığınla hediyesin sen zaten. O da sana hediye almayan yakınlarının ayıbı, düşüncesizliği. Boş ver❤️
myangelson Burnosunn_annesi en son bugün babam Dido seviyorum diye her çeşit almış gelmişti hediyeden sayılır bence 😂😂😂
Burnosunn_annesi myangelson afiyet şifa olsun 🤭ay bende bitter çikolata yiyorum bulantıma sanki iyi geliyor 😌 ama arkadaşım geçen diyor Çok yeme bebiş karaaa olur güldük bayağı aklımada takılmadı değil acaba zeytin de yiyorum tuzlu diye korktum🤣🤣
metemom_ Burnosunn_annesi kaynanam yüzük almış doğum hediyesi tek sorun kendi parmağına göre aldığı için şuan onda olması 😂
Burnosunn_annesi metemom_ ahahaaa çok güldüm😂😂 inşallah sana ulaşır hediyen güle güle kullan inşallah😁❤️