Balbebek012 Burnosunn_annesi annem bana çok güzel eşofman takımı almış hem de çok beğendiğim puma dan 🥰 canım annem❣️
Feliz kucukzm_ gerçekten üzüldüm. Kendin varlığınla hediyesin sen zaten. O da sana hediye almayan yakınlarının ayıbı, düşüncesizliği. Boş ver❤️
Kvrck kucukzm_ üzdü. Peki siz hediy alıyor musunuz çevrenize? Eğer buna rağmen o kişiler de size hediye almadiysa diyecek laf yok.
Hnfcls Burnosunn_annesi kayinpederim den mikro dalga fırın almış 4 gün önce şaşırdım beklemiyordum ☺️
Burnosunn_annesi Hnfcls beklenmedik ani gelen hediye en heyecanlı hediye oluyo ya onun mutluluğu başka sankiii🤭🤓
Hnfcls Burnosunn_annesi aynen öyle kayinpederim sagolsun hep öyle yapar ve ihtiyacım ne ise ona göre alir beklenmedik anda yapar gizli yapar hatta kayinvalidem dedi bak bak benden bile gizlemiş diyor gülüyor ama kayinvalidem de aynıdır Allah razı olsun onlardan 🤲☺️
Burnosunn_annesi Aleyna_Yilmaz güle güle kullan inşallah ❤️sanırım bu ara benim telde gidici şimdi konustuk😅
Hnfcls Rbdrmx amin canım gerçekten böyle düşünceli merhametli insanlar nasip olsun herkesin hayatına 🤲☺️