Evrimnbe Burnosunn_annesi geçen gün eşimin akrabaları kahvaltıya geldi teyzesi gelirken ev hediye nevresim takımı almış çift kişilik bir de bebeğime pike takımı almış tek kişilik sunger boblu🥰
Burnosunn_annesi Evrimnbe evin en çok ihtiyacı olan ve ne gerekli hediyeler😊 güle güle kullanın sende bebişte🧿🧡
Burnosunn_annesi myangelson kafamda deli sorular zeytin çikolata bebeşimi karaaa yaparmı acaba😂👦🏿neyseki ayvada yiyorum dengeliyorum🤣
Htccndn Burnosunn_annesi En son bana ne zaman hediye alındığını hatırlamıyorum o kadarki uzun zaman oldu 😂
Burnosunn_annesi Alya05 Benimde deodorant almıs almışta mide bulantısından asla kullanmadım geçince inşallah 🙃 hediye alanımız çok olsunda unutmayalım 😆
Burnosunn_annesi Alya05 ben alayım kızzz öyle bir söyledin içimden geldi aslında yoktu amaaaaa içimden geldi 😂😂😂
metemom_ Burnosunn_annesi bu bana iyi oldu sana başka bir şey alalım diyor 😂 bebeğim 4 aylık oldu ne gelen var ne giden
Burnosunn_annesi metemom_ Yaa güldüm ama😅 niye acaba sormadı yüzük ölçünü🙃 inşallah tez vakitte alırsın en güzel hediyeleri🦋😀
Ftmnnr Duruu3 ya bunu takabiliyomisunuz ben takınca kendimi görgüsüz gibi hissediyorum çok takmak istiyorum ama sonra bilegimde görünce bune görgüsüz gibi oldum diyorum 🤣🤣 takiyormusunuz sık sık yoksa arada bir mi bı tane var ama ne bilim garip geliyor 🤣🤣