Cinsiyet_tahmini Ben ilk çocuğumu özelde sezaryenle doğum yaptım devlete görünüyorum şu anda ve doktorum çok iyi ama korkuyorum 😨

AselM kuzum iyiyse korkma neden korkuyorsun ki? Eskisi gibi değil ben özellerden korkuyorum artık para uğruna her şeyi yapıyorlar

AselM ilgileri çok iyiydi ben memnun kaldım doktorum çok tatlıydı. Dikişi de eriyen dikişten yaptılar aldırma vs olmadı. Anestezi de spinal oldum sadece benim bünyemle alakalı uyuşma biraz geç oldu doktor ameliyata başlayacaktı söyledim uyuşmadı diye beklediler uyusana kadar

AselM bence kesinlikle özel hem için rahat oluyor daha önceden devlet hastanesine gittim hamileliğimi bilmedi bile

Cinsiyet_tahmini Kızlar maddi durumumuz çok iyi değil yani burada bi doğuma 40-50 diyorlar yılbaşından sonra artacak bide oda var ama ilk gebeliğim özel istiyorum ama bir yandan da o kadar para vermek içimi acıtıyor oraya verene kadar çocuğuma daha fazla bez mama kıyafet vs alırım diyorum bilmiyorum devlet hastanesinde doktorum iyi ama hemşireleri bilmiyorum adı üstünde devlet hastanesi ilgi alaka yok sizce diretsem mi özelde yapacağım diye

Gamzeli0728 bizim durumumuz çok iyi Allah’a sükür beni devlette normali denetirken doktor eşime mesaj atmıştım ölüyorum kurtar diye 😂 eşim de gel özele gidelim zorlama dedi dinlemedim devlette yaptım illaki her devlet bir olmaz evet ben çok memnun kaldım ilgi alaka da çok iyiydi her devlet böyle midir bilemem ama zorunlu olmadıkça o parayı vermem şahsen. Normal kontrollere özel bir kliniğe gittim çünkü dediğiniz gibi o konuda çok ilgi yoktu bakıp geçiyordu Dr. En başından beri doğumu devlette yapacağım dedim ben doğum yaptığımda 20 bindi gereksiz gördüm

AselM şehirden şehire değişir ben devlet takipliyim bu cumartesi doğumum var Allah izin verirse. Herşeyiyle çok memnundum umarım doğumumda da aynı memnuniyetle ayrılırım

AselM Hamileliğimin başından beri devlet hastanesine gittim bütün tahlilleri işlemleri orada yaptırdım şuan 34+4 haftalık hamileyim ve özel hastaneye geçtim çünkü devlet hastanesinde sezaryen yapmıyorlar ve ben sezaryen olmak istiyorum

Cinsiyet_tahmini Hayır çok şükür her şey yolunda tamamen kendi isteğim normal doğum beni çok korkutuyor ve başaramam başıma bir şey gelir korkusuyla sezaryen tercih ettim

Cinsiyet_tahmini anestezi ve kesim sonrasını düşünüyorum ya güzel uyuşturmazlarsa ya güzel dikemezlerse ya çocuğuma dikkat etmeseler diye psikolojim bozuldu resmen 😔

AselM devlette yaptım çok güzeldi kaynanam son ana kadar yanımdaydı ama arkadaş kimseyi almıyor lar yanına burda dedi bende ondan korkuyorum eğer öyleyse yapmak istemiyorum devlette

AselM kuzum uyusmadıgında söylüyorsun ben söyledim doktorum bekledi emin olana kadar. Anestezi konusunda da neyi merak ettin her yerde aynı yapılıyor o. Bebeğe de gayet iyi bakıyorlar benim bebeğim erken geldi biraz tam da kıyafetlerini yıkamıştık o gün kurumadan geldi ıslak getirmişler hemşireler kıyamam kuvozun üstünde soba gibi bir şey vardı onda kurutmaya çalışırken yakmışlar vs 😂 saat başı gelip bebeği kontrol ediyorlar kan şekerine bakıyorlar çok memnun kaldım yine olsa orda yaparım yani. Sen hangi sehirdesin?

Yagmureyll anladım canım bu düşünceler oluyor kaç haftalıksın bilmiyorum ama ben sürekli fikir değiştirdim gebelik sürecinde😂 en son sezaryende kararlıydım özeldeki doktorum bebekte travma oluyor bebek ne zaman olgunlaşır o zaman gelir yoksa ben almam gününden önce dedi sezaryen olsa bile sancıların başlayınca olur dedi bu travma konusunu araştırınca normale karar vermiştim ama benimki sezaryenle gelmek istedi 😂 keşke normal gelseydi dedim hep