Ben her ikisi takipliyim şuan. Ama devlette olacağım sanırım. Yinede son ana kadar net değilim

@AselM ben ilk dogumumu özelde yaptım doktorum da kadın doğum bölümündeki hemşirelerde çok iyiydi imkanım olsaydı yine o hastanede doğum yapardım ama ikinci bebek biraz aceleci olduğu için devlette acilde doğum yaptım ama rezillikti

AselM ilkini özelde yaptım ikincisi devlette olacak sezeryan şimdiye kadar çok memnunum devlette ama dogum nasıl olur bilmiyorum bir haftam kaldı

AselM arkadaşım yaptırmış keşke size sezaryen yerini gösterebilseydim bildiğin hem yamuk hem o kadar büyük kesmişler ki . Arkadaşım özelde oldu izi bile yok gibi

AselM ben de ikisine de takipliyim ama büyük ihtimalle devlette doğum yapacağım Allah nasip ederse çünkü başka bir şehirde tek maaşla ev de kira çok zor

AselM Devlet hastanesinde yaşananlar hakkında o kadar olumsuz durum duydum ki bu yüzden özel tercih ettim.

AselM imkanı olanlar özelde kesinlikle ama durumu da müsait değilse hele de bu zamanda ne yapabilir ki mecbur devlete gidilecek. Rabbim devlet hastanesinde helal süt emmişlerle karşılaştırsın zorunda kalanları 🥹 devlet hastanesi çalışanlarını puanlama şartı verseler maaşları ona göre verilse bakalım böyle kötü muamele yapabilirler miydi? Aile hekiminde çalışanlar nasıl ilgili maaşları ona göre belirleniyor takibini yapmadığı hastadan maaşlarından kesiliyor. Öyle bir uygulama devlet hastanelerinde de şart. Fahrettin koca iyice götlerini kaldırdı bunların 😬 çok hak verdi çok…

AselM imkanınız varsa kesinlikle özeli tercih etmenizi öneririm geçen ay özel de doğum yaptım o kadar rahat ki en azından devlet hastanede ki gibi tavır yapan insanlar yok

Aslaninannesi_ bende bu ara devlette doğum ile ilgili çok kötü şeyler duyuyorum ya resmen yoğunluk azalsın diye özele teşvik ediyorlar artık

Aslaninannesi_ +1 bursadada durum aynı malesef yoksa şehir hastanesi evimin dibinde yani doğru düzgün ilgi alaka olsa niye özele gidip para harcayayım ama mecbur bırakıyorlar

AselM ben özelde oldum ilk dogumumu doktorumdan da çok memnundum üç güne kalkıp toparlandım resmen ameliyat izim yok denecek kadar az devlette olanları gördüm ve şok oldum şimdi yeni gebeyim iki defa devlete gittim sonrasında özele kendi doktoruma geçip direk cinsiyet öğrenirim dedim ama ikisinde de bin pişman oldum asla ilgi alaka düzgün konuşma bile yok ya bidaha asla gitmem eşime de söyledim benim doktorum ne kadar ücret isterse yine onda sezeryan olucam bilgin olsun dedim oda konforlugu ilgi alakayı gördü tabi tamam dedi nasipse ikinciyi de özelde yaptırıcam imkanınız varsa net özelde olun.

İlk doğum ise devlet son ana kadar bekliyor normal için.
        Oğlumda son ana kadar bekleyip açılmam ilerlemeyince sezeryan oldum çokta memnun kaldım. Sezeryan bölgem çokta güzel dikilmiş
        İkincime hamileyim 21 haftaligiz. Özele gidiyordum bu son olan olaylardan sonra bırakıp devletteki doktoruma döndüm.

AselM paran varsa özel valla özeldeki rahatlık hiç bi yerde yok kızımı da özelde doğurdum oğluma hamileyim şartları zorlamamak için devletle başladım başta ama o kadar kötü ilgi alaka sen donunu çekmeden diğer hasta yatıyor sedyeye falan hiç hoşlanmadım soracağımı unuttum orda o derece eşimde bebeği göremediği için bu durumdan memnun olmadı şartları zorladım kardeşimden borç aldım paket aldım valla özelden

AnayimBenAna_ aynen odada 5 kişi muayene oluyormuş . Ben bir kere acile gittim neyse ultrasona aldı beni o an da bebeğim hıçkırıyordu aa bakın hıçkırıyor dedim kadın doğum uzmanı doktor bana dedi ki o nerden çıktı öyle bir şey yok bebek hıçkırmaz dedi 😀😀 ben şoka girmiştim dedim bunlar bide doğum yaptıracak yani

AselM Devlet var devlet var. Hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor bu. Ben 5 ayrı devlet hastanesine ve 10 farklı doktora gittim,maksadım denemekti. En son biri çok ama çok içime sindi. Özeli bıraktım,devletteki o beğendiğim doktorda devam ettim ve sezaryen oldum. Hersey harikaydı, doktorumda başından sonuna kadar çok ilgili ve iyiydi.Dikisimi falan muazzam dikmiş belli bile değil.Ameliyathane çalışanları falan hepsi muazzamdı. Hatta bi ara çok korktum hemşire sarıldı saçımı falan oksadi,konuşarak sakinleştirmeye çalıştı.Gosterdikleri muamele çok iyiydi. Bebek doğar doğmaz da ten teması yaptırdılar, boynuma koydular.

AselM tabi her anne rahat olmak incitmemek ilgilenilmek ister ama para durumunuza bağlı bide oteller aşırı pahalı yazık o paraya belki6 bin falan neyse derim ama artık bilmem kaç bin istiyorlar ben suan tıp fakültesine gidiyorum özeline şuan 6bucuk dedi doktor ama mayısta dogumum olucak nasipse o zmana zam koyarsa ne kadr olur bilmiyorum fazla koyarlarsa mecbur çocuk hastanesinde olucam

Bide ben kahramanmaraştayım burda sadece kadın doğum ve çocuk hastanesi bi tane var başka yok doğuma bakan bide tıp fakültesi var oranında özeli var normali var