@Elamomy canım bana daha önce kız dedin ama hala göstermedi kendini 14+4 bugünde böyle bir ultrason verdi doktor tekrar bakabilir misin tahminin nedir
GGamzeli0728
- 12 saat önce
- 30 Eki 2024 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 12+2 Cinsiyet Tahmini Yapar mısınız ? 🙈 tartışmasında
- 12 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? tartışmasında
Elamomy
Tamamdır 2 hafta sonra öğreneceğiz haber ederim - 12 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? tartışmasında
- Düzenlendi
7-12 hafta resimler var bakar mısın @Eymenkuzusu
@Elamomy
@Cinsiyet_tahmini - Cinsiyet tahmini yaparmısınız 😍 tartışmasında
Maviss718 anladım canım tamamdır teşekkür ederim inşallah kız olur önemli olan sağlıklı olması tabiki de ❤️
- Cinsiyet tahmini yaparmısınız 😍 tartışmasında
Maviss718 10 haftalık var istersen atayım
- Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz tartışmasında
- Cinsiyet tahmini yaparmısınız 😍 tartışmasında
- Uyuyamayan anneler dertleşelim neler var neler yok ☺️ tartışmasında
Aleymomm teşekkür ederim canım deneyeceğim
- Uyuyamayan anneler dertleşelim neler var neler yok ☺️ tartışmasında
Aleymomm ayy ben 1.trimesterdeyim daha 7 haftalık hamileyim ama reflüm var ne yesem mide yanması yapıyor alev alev yandığım gecelerden birindeyim ne yapsam doktoruma söylemeyi de unuttum yaptığım çözümler hep kısa süreli çözüm sağlıyor sakız çiğnemek salatalık yemek gibi
- Kimler Hangi ilde yaşıyor ve kaç haftalık hamilesiniz 😌🎈 tartışmasında
Kukuli1077 durdane hocadan kimse memnun değil aslında bilmiyorum da fatmanur hocaya giden yok hiç çevremde o hoca nasıl
Kukuli1077 amiinn sizinde inşallah ❤️
Kukuli1077 bende bafralıyıımm ❤️ 6 haftalık hamileyim Fırat çile gidiyorum devlet hastanesinde kontrolde eşleri de içeri alıyor ben çok memnunum tavsiye ederim
- Özel mi Devlet mi ? tartışmasında
- Düzenlendi
Cinsiyet_tahmini Kızlar maddi durumumuz çok iyi değil yani burada bi doğuma 40-50 diyorlar yılbaşından sonra artacak bide oda var ama ilk gebeliğim özel istiyorum ama bir yandan da o kadar para vermek içimi acıtıyor oraya verene kadar çocuğuma daha fazla bez mama kıyafet vs alırım diyorum bilmiyorum devlet hastanesinde doktorum iyi ama hemşireleri bilmiyorum adı üstünde devlet hastanesi ilgi alaka yok sizce diretsem mi özelde yapacağım diye
- Beta hcg az artması tartışmasında
Kızlar cumartesi günü kan verdim beta 352 çıktı bugün kontrole geldim tekrar istedi doktor ve 745 çıktı az artmış gibi geliyor bana sizce nasıl korkuyorum