Emineacr ya ilk aylarda sorun değil sanırım ama bu hep böyle giderse sıkıntı olur sonrasında yiyebiliyorum ama canım istemiyor 😏 Ama o ilk kahvaltıyı ederken midem bulanıyor böyle bir acayip oluyorum 😏😏
Kahvaltı
Handeaslan39 bende kahvaltı yapamıyorum ara ara gün içinde atıştırıyorum 😏
Tugcealtinisik kahvaltı etmesem basım agrıyor etsem sıkıntı 😂 Bilemedim yani ara ara yemeyi unutuyorum patates kızartması falan yiyorum 😏😏 midem şişiyor hemen
Handeaslan39 sabah ınsanı baya zorluyorlar ben her öğünde öyle oluyorum meyveyı bile zorla yiyorum
Handeaslan39 şimdi yiyemiyorsunuz ams sonradanda doymayacaksınız😂😂 benim bulantılarım tamameb bittiğinde buzdolabıyla arkadaş olmuştum resmen birden 10 kilo almıştım
Emineacr aynen öyle canım ya 😏😏 meyve ye diyor eşim ama yiyemiyorum canım istemiyor hep ABur cubur yiyorum 🙂
26+4 olduk biz prensimle her gün kahvaltı mı düzenli bir şekilde yapıyorum. Ama tabiki bende sizin gibi o haftalardayken bende yapamıyordum midem bulanıyordu.
TubaKorkmaz canım ben ilk gebelıgımde böyle değildim yerdim hatta baya yiyordum ayırt bile etmezdim ben ilk gebelıgımde 7 kilo aldım ve oğlum 4 kiloyu gecık doğdu 🙂 Karnım baya ikiz karnı gibiydi 😂😂 ama bunda öyle değil ilk haftalar yiyordum şimdi fazla yiyemiyorum 🙂 İlerde ne olur bilinmez tabi
Handeaslan39 bnmde eşim hep ye diyor ama gitmiyor diyorum ilk hamileliğimdede birsey yiyememiştim dokuz ay oglum zaten küçük doğdu bu defada aynı sey olmasından korkuyıruz
Esmaecrin aynen aynen tiksinti geliyor insana ne alakaysa ben ilk febelıgımde çok güzel kahvaltı ederdim cevizime kadar yerdim süt falan ama bunda yiyemiyorum henüz 😏
Emineacr yok kız olmaz ilk haftalarda böyle olur bence ya sonda düzelir diye düşünüyorum .. 🙂 Kaç kilo doğdu oğlumuz
ah o haftalar zor geçiyor sanki doğuma kadar mide bulantısı iştahsızlık olacak gibi amaaa korkmayın geçiyo şuan iştah patlaması var bende😄😄
Handeaslan39 ıkı bucuk kg dogmustu
betulclk mide bulantım normalde YÖK ilk gebelıgımde oldu ama bunda YÖK şükür canım ama mide gazı var işte 🙂 Gaz yapıyor 😂😂
Emineacr olsun sağlıklı doğdu mı sen ona bak canım önemli olan sağlıklı olması bence 🙂🙂
Handeaslan39 bebekten bebeğe cok var oluyor canm bende kızımda hiç sorunum yoktu .ama şimdi baya bi yemek felan seciyoruz
Esmaecrin aynen aynen öyle canım aynen 👍 Normalde asla seçmem yerim ama yiyemiyorum 😏 Zorlayınca da midem kötü oluyor çözemedim 😂
Handeaslan39 anladım canım inşallah çabuk geçer 🤗
betulclk inşallah kuzum inşallah 😆
Handeaslan39 biz oğlumla her sabah düzenli kahvaltımızı yapıyoruz çok şükür 🙏🏻 İlk haftalarda böyleydi şimdide böyle devam edip gidiyor 😌 27+5 haftalığız 😍