TubaKorkmaz canım ben ilk gebelıgımde böyle değildim yerdim hatta baya yiyordum ayırt bile etmezdim ben ilk gebelıgımde 7 kilo aldım ve oğlum 4 kiloyu gecık doğdu 🙂 Karnım baya ikiz karnı gibiydi 😂😂 ama bunda öyle değil ilk haftalar yiyordum şimdi fazla yiyemiyorum 🙂 İlerde ne olur bilinmez tabi

Handeaslan39 bnmde eşim hep ye diyor ama gitmiyor diyorum ilk hamileliğimdede birsey yiyememiştim dokuz ay oglum zaten küçük doğdu bu defada aynı sey olmasından korkuyıruz

Esmaecrin aynen aynen tiksinti geliyor insana ne alakaysa ben ilk febelıgımde çok güzel kahvaltı ederdim cevizime kadar yerdim süt falan ama bunda yiyemiyorum henüz 😏

Emineacr yok kız olmaz ilk haftalarda böyle olur bence ya sonda düzelir diye düşünüyorum .. 🙂 Kaç kilo doğdu oğlumuz

ah o haftalar zor geçiyor sanki doğuma kadar mide bulantısı iştahsızlık olacak gibi amaaa korkmayın geçiyo şuan iştah patlaması var bende😄😄

betulclk mide bulantım normalde YÖK ilk gebelıgımde oldu ama bunda YÖK şükür canım ama mide gazı var işte 🙂 Gaz yapıyor 😂😂

Emineacr olsun sağlıklı doğdu mı sen ona bak canım önemli olan sağlıklı olması bence 🙂🙂

Handeaslan39 bebekten bebeğe cok var oluyor canm bende kızımda hiç sorunum yoktu .ama şimdi baya bi yemek felan seciyoruz

Esmaecrin aynen aynen öyle canım aynen 👍 Normalde asla seçmem yerim ama yiyemiyorum 😏 Zorlayınca da midem kötü oluyor çözemedim 😂