YamacDemirinAnnesi Handeaslan39 biz oğlumla her sabah düzenli kahvaltımızı yapıyoruz çok şükür 🙏🏻 İlk haftalarda böyleydi şimdide böyle devam edip gidiyor 😌 27+5 haftalığız 😍
Handeaslan39 YamacDemirinAnnesi ay Allah bozmasın canım 😂😍 umarım bende ileri ki haftalarda böyle olurum 😂😂
YamacDemirinAnnesi Handeaslan39 amin canım olursun olursun sonra çok yiyorum diye başlarsın söylenmeye 🤣🤣🤣
Handeaslan39 YamacDemirinAnnesi umarım fazla yemem 😂 Yada yiyip kilo almam fazla ilk gebelıgımde 7 kilo almıştım çok yendiğim halde 😂😂
YamacDemirinAnnesi Handeaslan39 bebiş almış demek ki ne güzel bunda da öyle olur inşallah bebişin alır 🤗🙏🏻
Handeaslan39 Busranagme sen kımseye yorum yapma bence 😂 Herşeyi yanlış anlatıyorsun yanlış yazıyorsun millete sen bildiklerini kendıne sakla sazan 😂😂😂
cansuece 12.haftaya kadar bende zorlanıyordum şuan 14.hafta bitecek ikili taramada Demir ve vitamin verince doktor iştahım açıldı.hatta miğdem bulamadığında anlıyorum ki acıkmışım yiyince geçiyor 😊
Busranagme Handeaslan39 üfff Ergen sensin . Sigara içen birine cevap veremicem . Sigarayı bırakırsan iştahın açılır . Afiyet olsun hadi ABLACIM
cansuece Handeaslan39 😂ben ilk defa gece yatmadan az da olsa ekmek yada meyveli yoğurt yapıp yiyorum ama illa birşey yiyorum .ama sabah kahvaltı yapıp akşam 5de yemek yiyip bida yemiyorum 😇
Busranagme Handeaslan39 beni takip etmeyi bırak bence . Her yorum yaptığımda ardında seni görüyorum . 😀😀😀😀😀😀😀😀💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Handeaslan39 Busranagme sigara içip içmemem senı ilgilendirmez sen içmiyorsun da ne oluyor İçmediğin halde bu haldesin 😂😂 benım ilk benegım 4 kiloyu gecik doğdu uyandırayım iştahımı boşa açmaya gerek Yok kendıme kilo alcaksam hadi yalllaaahhh ergennn yazma 😂😂