betulclk inşallah kuzum inşallah 😆
Kahvaltı
Handeaslan39 biz oğlumla her sabah düzenli kahvaltımızı yapıyoruz çok şükür 🙏🏻 İlk haftalarda böyleydi şimdide böyle devam edip gidiyor 😌 27+5 haftalığız 😍
YamacDemirinAnnesi ay Allah bozmasın canım 😂😍 umarım bende ileri ki haftalarda böyle olurum 😂😂
Handeaslan39 amin canım olursun olursun sonra çok yiyorum diye başlarsın söylenmeye 🤣🤣🤣
YamacDemirinAnnesi umarım fazla yemem 😂 Yada yiyip kilo almam fazla ilk gebelıgımde 7 kilo almıştım çok yendiğim halde 😂😂
Handeaslan39 bebiş almış demek ki ne güzel bunda da öyle olur inşallah bebişin alır 🤗🙏🏻
YamacDemirinAnnesi inşallah canım ya 🙂😆 yoksa bilemiyorum ne olur 😂😂
Handeaslan39 yoksa yürüyemeyizzz 🤣
YamacDemirinAnnesi aynen canım 😂😂
YamacDemirinAnnesi bizden bir gün cük büyüksünüz
Bende yumurta peynır zor yıyorum sütmüş cevizmiş hiçç gözüm görmüyo 😐
Handeaslan39 hamsi ye iyi gelir
Handeaslan39 hamsi yiyormuşsun öyle dedinya
12.haftaya kadar bende zorlanıyordum şuan 14.hafta bitecek ikili taramada Demir ve vitamin verince doktor iştahım açıldı.hatta miğdem bulamadığında anlıyorum ki acıkmışım yiyince geçiyor 😊
Busranagme sende sazan ye sana da sazan iyi gelir heryere sazan oluyorsun ergen 😂😂😂
Busranagme sen kımseye yorum yapma bence 😂 Herşeyi yanlış anlatıyorsun yanlış yazıyorsun millete sen bildiklerini kendıne sakla sazan 😂😂😂
cansuece vitamin istemiyorum hiç ya o çok yediriyor 😏
Busranagme he ama istersen sana hamsi buğulama yapıp ağzına tıkayabilirimm 😂😂😂
Handeaslan39 üfff Ergen sensin . Sigara içen birine cevap veremicem . Sigarayı bırakırsan iştahın açılır . Afiyet olsun hadi ABLACIM