birhemsireanne Burcinouz benim çok fazla bulantı kusmam oluyor haliyle hiçbir şey yiyip içemiyorum, bağışıklığım düştüğü için dudağımda uçuklar çıktı ama doktorum önemli olmadığını bu dönemlerde olabileceğini söyledi
Eliffceeeee birhemsireanne kaç haftalık, benim mide bulantım hiç olmuyor denecek kadar az çok şükür, (hamileliğimi 7. Haftada öğrendim🥲) öğrenmeden önce ⅔ gün bulantım oldu sadece be konulara hassasiyetim oldu baya
birhemsireanne Eliffceeeee şu an 9 haftalığız, 6. haftada bulantım başladı 4 kilo verdim, verdiğim kiloları da alamıyorum çok yıpranmış durumdayım ilaç kullanıyorum ama hiç iştahım yok acayip halsizlik yaşıyorum
Tugcenurtogmenakyar1 Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi 22 temmuz 8+1 dua edermisinz sağlıkla kucağıma alayım😇😇
Esrayigit_ Tugcenurtogmenakyar1 ben bişey sormak istiyorum bende yeni 5 haftalık hamileyim tahmini doğum hangi ayda oluyor
Eliffceeeee Tugcenurtogmenakyar1 inşallah hayırlısı ile olsun hepimizin, bizde 8+2 yiz hesaplarımıza göre temmuzun ilk haftası dediler 🤔
tugbaozdemirkan41 Tam 8 haftalık olduk. Doktor kontrolüne de 5 gün var daha. İnşallah ilk defa kalp atışını duyacağız. İnşallah herhangi bir sorun olmaz da. Tedirgin olup duruyorum sürekli
Eliffceeeee tugbaozdemirkan41 içinizi ferah tutun, Allah beğışlasın hepimizin bebişlerini bende 8+2 yim 7. Haftada duymuştum ilk kalp atışını