Eliffceeeee birhemsireanne kaç haftalık, benim mide bulantım hiç olmuyor denecek kadar az çok şükür, (hamileliğimi 7. Haftada öğrendim🥲) öğrenmeden önce ⅔ gün bulantım oldu sadece be konulara hassasiyetim oldu baya
birhemsireanne Eliffceeeee şu an 9 haftalığız, 6. haftada bulantım başladı 4 kilo verdim, verdiğim kiloları da alamıyorum çok yıpranmış durumdayım ilaç kullanıyorum ama hiç iştahım yok acayip halsizlik yaşıyorum
Tugcenurtogmenakyar1 Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi 22 temmuz 8+1 dua edermisinz sağlıkla kucağıma alayım😇😇
Esrayigit_ Tugcenurtogmenakyar1 ben bişey sormak istiyorum bende yeni 5 haftalık hamileyim tahmini doğum hangi ayda oluyor
Eliffceeeee Tugcenurtogmenakyar1 inşallah hayırlısı ile olsun hepimizin, bizde 8+2 yiz hesaplarımıza göre temmuzun ilk haftası dediler 🤔
tugbaozdemirkan41 Tam 8 haftalık olduk. Doktor kontrolüne de 5 gün var daha. İnşallah ilk defa kalp atışını duyacağız. İnşallah herhangi bir sorun olmaz da. Tedirgin olup duruyorum sürekli
Eliffceeeee tugbaozdemirkan41 içinizi ferah tutun, Allah beğışlasın hepimizin bebişlerini bende 8+2 yim 7. Haftada duymuştum ilk kalp atışını
Burcinouz birhemsireanne _bende sağlık ocağına indim oradaki hemşire de önermedi bi krem vazelin sürebilirsin dudaklarına sadece dedi _
Tugcenurtogmenakyar1 Eliffceeeee doktorun verdiği ultrason kağıdında tahmını doğum tarihi 22 temmuz yazıyor