Tugcenurtogmenakyar1 Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi 22 temmuz 8+1 dua edermisinz sağlıkla kucağıma alayım😇😇
Esrayigit_ Tugcenurtogmenakyar1 ben bişey sormak istiyorum bende yeni 5 haftalık hamileyim tahmini doğum hangi ayda oluyor
Eliffceeeee Tugcenurtogmenakyar1 inşallah hayırlısı ile olsun hepimizin, bizde 8+2 yiz hesaplarımıza göre temmuzun ilk haftası dediler 🤔
tugbaozdemirkan41 Tam 8 haftalık olduk. Doktor kontrolüne de 5 gün var daha. İnşallah ilk defa kalp atışını duyacağız. İnşallah herhangi bir sorun olmaz da. Tedirgin olup duruyorum sürekli
Eliffceeeee tugbaozdemirkan41 içinizi ferah tutun, Allah beğışlasın hepimizin bebişlerini bende 8+2 yim 7. Haftada duymuştum ilk kalp atışını
Burcinouz birhemsireanne _bende sağlık ocağına indim oradaki hemşire de önermedi bi krem vazelin sürebilirsin dudaklarına sadece dedi _
birhemsireanne Eliffceeeee şu an 9 haftalığız, 6. haftada bulantım başladı 4 kilo verdim, verdiğim kiloları da alamıyorum çok yıpranmış durumdayım ilaç kullanıyorum ama hiç iştahım yok acayip halsizlik yaşıyorum
Tugcenurtogmenakyar1 Eliffceeeee doktorun verdiği ultrason kağıdında tahmını doğum tarihi 22 temmuz yazıyor
Zeynep_1212 Eliffceeeee burdaaaa🖐️🖐️🖐️🖐️nasip olursa temmuz 6 si görünüyor doğumum bakalım erken mi gelecek geçecek mi
LaRenSu19 Eliffceeeee 8+4 tahmini doğum 19 temmuz ama mecburi sezeryan olduğum için Temmuz başı haziran sonu olabilir 🤭
diyarnursezer Eliffceeeee 10+5 tahmini doğum 4 temmuz ama haziran sonu doğum olur yüksek ihtimalle 40a kadar bekletmez