• isimler
  • Babaanne ismi koymak isteyen koca kişisi🙄😤

hilal1937 Kızımıza eşimle ortak karar verdik ama erkek olsaydı rahmetli dedemin ismini koymak istemiştik Demir Ali olacaktı ama kızımız oldu 🤷🏼‍♀️ çok eski bir isim mi? Çok tartışma çıkmayacaksa konuşun ikna olur belki ya da iki isim olabilir çok absürt bir isim değilse 😇
hilal1937 ben .erkek olursa babalık kız olursa kayinnanin ismi olacakmış benim fikrim yok
hilal1937 bende kızım olursa esimin babannesinin ismini koycam ama eşim değil ben istiyorum söylediğimde eşim çok duygulandı sevindi Zade babaannemizin ismi yanına başka bir isimle düşünüyorum nasipse
hilal1937 benim rahmetli kayınvalidenin adıda münevver eşim onukoyacak bende yanına isim düşünüyorum bulamıyorum 😓😓😓😓
    hilal1937 bizimki de süreyya koyalım demişti.. bende ortak yolu bulmak için bikac isimle beraber kura cekelim dedim.. kurayı bilerek ona çektirdim şans benden yana oldu deren cıktı iki kere :) böyle bi anlaşma yapıp şansını deneyebilirsin :)
    hilal1937 biz de aynı durumdayız eşim babaannesini çok seviyor Muş illa koycam diyor onu kırmak yerine bende 2. İsmi de olucak o zaman dedim 2 isimli olucak nasipse
    • [silindi]

Ela emine kizimin adi.. rahmetli kaynanamin adını ben koymak istedim.. eminede olsun dedim cok sevindiler... sağ ise koymayin ama vefat etmişse olabilir
    hilal1937 o koca kişisini napmalı acep onu düşünüyorum 🤔 benimki de o kafada canım ama ben biraz deliyimdir bundan sebeb pek ses edemiyor artık😄 sana da tavsiyemdir delilik hayat kurtarır💃🏻💃🏻💃🏻
      Allah allah ya biz annelerin de cok sevdigi insanlar var neden biz boyle bi hak iddia edemiyoruz da onlar boyle bi hak iddia ediyorlar anlamiyorum. Elhamdulillah esimle konustum hamileligimin başındayken benim 4. Gebeligim yasayan yok 2 dış gebelik 1 ide erken dogumla vefat etti. Kac cocugumuzun olacagini allah bilir sağlığımız musade edecek mi bakalim dedim. Annelerin babalarin ismini koymak istemiyorum ben diye guzelce anlattim anladi elhamdulillah. Bu konuda da cok şanslıyım 😊
        Bluedreams Zehra güzel isim bence benim de kızım olsaydı babaannemin ismini koymayı istiyordum çok seviyordum bu arada babaannemin ismi de Zehra ydı🙄