Eski isim koymak istemeyen kocasını ikna edemeyen var mı?
Babaanne ismi koymak isteyen koca kişisi🙄😤
hilal1937 hangi ismi istiyor
hilal1937 ağzını yırt😀😀
hilal1937 ne olucak ki adi
hilal1937 ay allah yardımcın olsun sınır bozucu bi durum
hilal1937 benim rahmetli kayınvalidenin adıda münevver eşim onukoyacak bende yanına isim düşünüyorum bulamıyorum 😓😓😓😓
Emine koyacakmış yanına ben bişey eklicem ama istemiyorum
hilal1937 emine ela☺️
hilal1937 bizimki de süreyya koyalım demişti.. bende ortak yolu bulmak için bikac isimle beraber kura cekelim dedim.. kurayı bilerek ona çektirdim şans benden yana oldu deren cıktı iki kere :) böyle bi anlaşma yapıp şansını deneyebilirsin :)
Ben de aynı durumdayım annesinin adını koyacakmış zehra 😭
[silindi]
Ela emine kizimin adi.. rahmetli kaynanamin adını ben koymak istedim.. eminede olsun dedim cok sevindiler... sağ ise koymayin ama vefat etmişse olabilir
hilal1937 o koca kişisini napmalı acep onu düşünüyorum 🤔 benimki de o kafada canım ama ben biraz deliyimdir bundan sebeb pek ses edemiyor artık😄 sana da tavsiyemdir delilik hayat kurtarır💃🏻💃🏻💃🏻
Allah allah ya biz annelerin de cok sevdigi insanlar var neden biz boyle bi hak iddia edemiyoruz da onlar boyle bi hak iddia ediyorlar anlamiyorum. Elhamdulillah esimle konustum hamileligimin başındayken benim 4. Gebeligim yasayan yok 2 dış gebelik 1 ide erken dogumla vefat etti. Kac cocugumuzun olacagini allah bilir sağlığımız musade edecek mi bakalim dedim. Annelerin babalarin ismini koymak istemiyorum ben diye guzelce anlattim anladi elhamdulillah. Bu konuda da cok şanslıyım 😊
Bluedreams Zehra güzel isim bence benim de kızım olsaydı babaannemin ismini koymayı istiyordum çok seviyordum bu arada babaannemin ismi de Zehra ydı🙄