Babaanne ismi koymak isteyen koca kişisi🙄😤
Elmassfl benmki de dik kafalı, mehmet olacak ikinci ismi de eymen olsun dedim bari😭
hilal1937 Eşim bana hiçbir şekilde Seninle konuşmadan birisi bu koymam diyor daha Cinsiyeti belli olmamıştı annemin adamı koysam gönül koyar mısın dedi Ben de annene de koyarsan Gönül koyarım çünkü annen beni çok kırdı sinirlerim çok bozuldu Yani istemiyorum koymak dedim Sonra oğlumuz olursa babam adını koysam dedi Ben de benim babam adı da olacak olursa olur dedim Ondan sonra iki Babanın adını koymaya karar verdik
hilal1937 ben ama zamanla alıştım ya
Bluedreams elimden geleni yaptım yine de değişmedi fikri 🙄 siz ne istiyordunuz isim
Anne baba ismi koymak bana mantıksız geliyor zevkimize hitap edecek isim olsun istemiştim ayrıca mehmet ismi türkiyede en çok kullanılan isimlerden biri🤦🏻♀️ Ama yok kavga edince de kırıcı konuştu sustum yoksa daha kötüye giderdi
hilal1937
Bak şöyle söyle “ çoçuk yaparken babaannen var mıydı ? 9 ay ben çektim hala çekiyorum ve ömrüm yetene dek ben çekicem bu çocugu, her bebek kendine özgü benim kızımda kendine özgü olcak etrafta kimsenin sahip olmadığı ismi olcak. Benim rızam yok. Ortaklaşa herşeye karar veriyosak benim bunda rızam yok. “ diceksin
Sende diretceksin inadını kırma
İkinci ismi pskologlar sakıncalı buluo bu arada.
Ha devam ederse , anneanemin babaannemin annemin ismi ve kendi istediğim isimde dahil 5 isim koyarız ozaman diceksn.
Banane senin babaanenden bana mı babaanne banane de yani
Ben olsam belk bu kadar açıklama yapmazdım bile .
Ben taşıorm keyf benim can benim bebek benim ya ortak isim seçeriz ya da dava açarım bensiz isim koyacak olursan ismini deişyiröek için başlarım babaannene derdim
Ay saldırırdm kesin 😀😀
Bak şöyle söyle “ çoçuk yaparken babaannen var mıydı ? 9 ay ben çektim hala çekiyorum ve ömrüm yetene dek ben çekicem bu çocugu, her bebek kendine özgü benim kızımda kendine özgü olcak etrafta kimsenin sahip olmadığı ismi olcak. Benim rızam yok. Ortaklaşa herşeye karar veriyosak benim bunda rızam yok. “ diceksin
Sende diretceksin inadını kırma
İkinci ismi pskologlar sakıncalı buluo bu arada.
Ha devam ederse , anneanemin babaannemin annemin ismi ve kendi istediğim isimde dahil 5 isim koyarız ozaman diceksn.
Banane senin babaanenden bana mı babaanne banane de yani
Ben olsam belk bu kadar açıklama yapmazdım bile .
Ben taşıorm keyf benim can benim bebek benim ya ortak isim seçeriz ya da dava açarım bensiz isim koyacak olursan ismini deişyiröek için başlarım babaannene derdim
Ay saldırırdm kesin 😀😀
Bluedreams ha evet dogru ben onu atlamisim dinen baba mesul cocugun isminden ama bize de hak versin beyler hamile kal onu tasi dogur ucundan da bai olsa fikrimizi soylemek bizimde hakkimiz olsun elhamdulillah benim kocam bu konuda saygili
Kerem2014 koydurmayın nolur. Bende babaannemin adını tasıyorum ve suan bile cok cok zor😏 Heleki bundan sonraki yıllarda yasayacak. Münevver Melek bu arada adım. İlki söylendiğinde bakmıyorum inatla🙄
Ya babaanne derken eşim kendi annesinin ismini koymak istiyor ve kayınvalidem daha yaşıyor. Çok severim kayınvalidemi ama küçücük bebeğe emine ismi de ne bileyim ya. Tek isim koymak daha hoş geliyor hemde. Şimdi trip modunda o zaman ben karışmıyorum ne istiyosan onu koy dedi konu kapandı. 33 haftalık oldum daha isim belli değil. Hediyelik yaptırıcam kapı süsü yaptırıcam yaptıramıyorum. Çok sinir bozucu.
hilal1937 Kız olursa ben,erkek olursa eşim diye anlaşmıştık daha ortalıkta hamilelik düşüncesi bile yokken.Şimdi eşimde annesinin adını koymak istiyor ve biz annesiyle görüşmüyoruz.Çok çektim elinden kayınvalidemin,normalde çok anlayışlı olan bir insan iken eşim bir anda isim konusunda değişti.Bana da lütfen akıl verin,ne desem,ne yapsam da vazgeçse diye kara kara düşünüyorum hatta ben çocuğuma seslenirken senin annenin bana yaşattıkları mı aklıma gelsin her seferinde bile dedim nuh diyor,peygamber demiyor 😔😔😔
Ya onu kırmakta istemiyorum ama böyle öuallakta olunca da sinirlerim bozuluyor artık kapı süsü yaptırıcam isimli zıbın yaptırıcam bekliyorum öyle. Konu açılınca tartışıcaz çünkü. Telefonundan googledan biieye bakacaktım bi baktm ki bebeğin isim hakkı kimindir falan bakmış googledan😂😂😂
Bluedreams benimki de öyle diyor yalnız hocalar bunu derken evde çatışma çıksın da demiyor evet son söz senin ama benimde fikrimin olduğu isimle dedim ve konu kapandı iki isim cüzdana kocayacaktı kulağına istediğin iki ismi oku dedim kimlikte benim en beğendiğim seninde onayladigin tek isim olacak. Bence cüzdanda iki isim gereksiz ki vefat eden birinin ismi vs de olmayacak belki erkek olursa abimin ismini koyabilir gizliden ebced hesabına baktığını gördüm internetten 8-9 cıktı ben hiç bişey demedim ama abimin adını da koydurmak açıkçası kulağına okunmasına okeyim ailem bilsin mutlu olsun yeter
nes94 yine eşiniz kabul etmiş ikinizin onayladığı tek ismi, sizin konu hallolmuş 😊