YagmurDaskn Pazarlarda değil ama manavlarda bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Aşerme 😩
YagmurDaskn aydinda yasiyorum canim bende gecen hafta ole olmustum en son esimin hala kizi halden bulmustu
denizannee Günaha girmek istemem ama burası Allah’ın boş verdiği yer gibi. Tövbe yarabbim. Çok aradım 5m migros Carrefour şok bim a 101 hiç birinde yoktu. Gelir gelmez tükeniyormuş öyle dedi çalışanları.
Ozderr 😂😂😂😣 ben de yavaş yavaş vazgeçiyor gibiyim
YagmurDaskn Ya bizim burdaki markette var ama tadı tuzu yok. 😔Geçen eşim aldı su gibi hiç beğenmedik valla. 🙄
Azrazerin Migros’ta yok maalesef
Mrvaydn18 Kuruçeşme. Adı gibi kurul Çeşme gibi hiç vişey yok 😂 bi arkadaş yazmış zaten maşrapa aramış bulamamış 😂😂
Caqlasu Kendimi böyle avutmalıyım haklısın 😂 bulacağım yok zaten
YagmurDaskn e sabah falan daha merkezi bir yerlere mi gitseniz? Araba otobüs vesaire yokmu hiç?
YagmurDaskn Geçen bende malum bir meyveyi bulamadım. Eşe dosta sağa sola sorduk yok. Böyle böyle isteğim gitti. Valla işimiz çok zor 🤦♀️😊
YagmurDaskn beylikdüzündeyim ve burada pazarda var ama kilosu 25 lira 😧
BurcuKucuk isterse 100 lira olsun bi bulsam 😂
Caqlasu sen de Ejder meyvesi mi aşe din 😂😂
denizannee Eşim çalışıyor ben hiç bilmiyorum buraları çıksam kaybolurum
YagmurDaskn Pazarlara gelmeye başlamış. Ben Kartal’da oturuyorum bugün pazar vardı gördük ama canım istemediği için çok da umrumda olmadı 😊 sende pazarlara bak.
YagmurDaskn tamamen karambolsün post bosuna acilmis hicbi yol yok cilekle bulusman icin 😅 en son ben geliyim getiriyim dicem o da olmaz 😅😅
denizannee Benim sinir olduğum şey de o. Mesela Migros’a bakmak aklıma gelmemişti bu postu açtım arkadaşlar söyledi. Kocamı gönderdim orda da yok dedi. Getire getire altın çilek getirdi 😂😂😂😂 baz geçiyor gibiyim. Anlayamadığım her yere gelir gelmez nasıl bitiyor. Zaten düzgün bi yer olsaydı böyle olamazdı
Tomurcuk18 evimin arkasında kuruluyor pazar büyük değil bi kaç tane var tezgah 😂
YagmurDaskn Sansa bak ya aramasan kesin karşına çıkar ama arıyorsun ya bulunmuyor 🙄
[silindi]
YagmurDaskn isterseniz adresinizi verin ben size alıp göndereyim