denizannee Günaha girmek istemem ama burası Allah’ın boş verdiği yer gibi. Tövbe yarabbim. Çok aradım 5m migros Carrefour şok bim a 101 hiç birinde yoktu. Gelir gelmez tükeniyormuş öyle dedi çalışanları.
    Mrvaydn18 Kuruçeşme. Adı gibi kurul Çeşme gibi hiç vişey yok 😂 bi arkadaş yazmış zaten maşrapa aramış bulamamış 😂😂
      YagmurDaskn Geçen bende malum bir meyveyi bulamadım. Eşe dosta sağa sola sorduk yok. Böyle böyle isteğim gitti. Valla işimiz çok zor 🤦‍♀️😊
        YagmurDaskn Pazarlara gelmeye başlamış. Ben Kartal’da oturuyorum bugün pazar vardı gördük ama canım istemediği için çok da umrumda olmadı 😊 sende pazarlara bak.
          YagmurDaskn tamamen karambolsün post bosuna acilmis hicbi yol yok cilekle bulusman icin 😅 en son ben geliyim getiriyim dicem o da olmaz 😅😅
            denizannee Benim sinir olduğum şey de o. Mesela Migros’a bakmak aklıma gelmemişti bu postu açtım arkadaşlar söyledi. Kocamı gönderdim orda da yok dedi. Getire getire altın çilek getirdi 😂😂😂😂 baz geçiyor gibiyim. Anlayamadığım her yere gelir gelmez nasıl bitiyor. Zaten düzgün bi yer olsaydı böyle olamazdı