YagmurDaskn Geçen bende malum bir meyveyi bulamadım. Eşe dosta sağa sola sorduk yok. Böyle böyle isteğim gitti. Valla işimiz çok zor 🤦♀️😊
Aşerme 😩
YagmurDaskn beylikdüzündeyim ve burada pazarda var ama kilosu 25 lira 😧
BurcuKucuk isterse 100 lira olsun bi bulsam 😂
Caqlasu sen de Ejder meyvesi mi aşe din 😂😂
denizannee Eşim çalışıyor ben hiç bilmiyorum buraları çıksam kaybolurum
YagmurDaskn Pazarlara gelmeye başlamış. Ben Kartal’da oturuyorum bugün pazar vardı gördük ama canım istemediği için çok da umrumda olmadı 😊 sende pazarlara bak.
YagmurDaskn tamamen karambolsün post bosuna acilmis hicbi yol yok cilekle bulusman icin 😅 en son ben geliyim getiriyim dicem o da olmaz 😅😅
denizannee Benim sinir olduğum şey de o. Mesela Migros’a bakmak aklıma gelmemişti bu postu açtım arkadaşlar söyledi. Kocamı gönderdim orda da yok dedi. Getire getire altın çilek getirdi 😂😂😂😂 baz geçiyor gibiyim. Anlayamadığım her yere gelir gelmez nasıl bitiyor. Zaten düzgün bi yer olsaydı böyle olamazdı
Tomurcuk18 evimin arkasında kuruluyor pazar büyük değil bi kaç tane var tezgah 😂
YagmurDaskn Sansa bak ya aramasan kesin karşına çıkar ama arıyorsun ya bulunmuyor 🙄
[silindi]
YagmurDaskn isterseniz adresinizi verin ben size alıp göndereyim
YagmurDaskn 1 hafta beklerim dersen haftaya ben alıp yollayabilirim 🤔
Tomurcuk18 Yani çok zor bulunan bir meyve de değil. 😂
[silindi] Çok sağolun teşekkür ederim gerçekten ❤️
Tomurcuk18 Sağol canım teşekkür ederim düşünmek yeterli ❤️
YagmurDaskn çilek sipariş yazınca anında çıktı bak
https://www.sanalmarket.com.tr/cilek-kg-p-19d3928?gclid=CjwKCAiAs8XiBRAGEiwAFyQ-eoC1wV-SPtnkyiLxCFPo9Cp3KcjubF8k_DCOPM3jDjBfkyDWmxQOARoC0OMQAvD_BwE
Migrosun sanal marketi ve bulunmasaydı ürün stokta yok yazardı bence hemen dene bursa da bitmeden.. 😉
https://www.sanalmarket.com.tr/cilek-kg-p-19d3928?gclid=CjwKCAiAs8XiBRAGEiwAFyQ-eoC1wV-SPtnkyiLxCFPo9Cp3KcjubF8k_DCOPM3jDjBfkyDWmxQOARoC0OMQAvD_BwE
Migrosun sanal marketi ve bulunmasaydı ürün stokta yok yazardı bence hemen dene bursa da bitmeden.. 😉
YagmurDaskn Bulamazsan Çarşamba gününe kadar yaz bana mutlaka alır gönderirim hiç sorun değil.
denizannee Ay çok sağol 😂 almış kadar oldun hemen alayım
Tomurcuk18 ☺️☺️☺️
YagmurDaskn işte çözüldü 🤷🏼♀️ rica ederim afiyet olsunn 🍀