YagmurDaskn esenler de var mı bilmem ama macro center marketlerde satılıyor. İnternetten bakın en yakın nerde oraya gidin. İstanbul’da be ararsan bulursun.
    Sen çıkamıyorsun, bi çok markette yok, manav yok, Pazar yok. Ee bi zahmet bu konuyla kocan ilgilensin artık
      Chanelmom İstanbul’da ne ararsam bulurum ama çilek ne hikmetse yok. Gelir gelmez bitiyormuş. Hem İstanbul’u da bilmediğim için her yere gidemiyorum eşim sadece pazar günleri evde pazar günleri de çıkıp bakıyoruz yooooookkkk 😣😣
      Chanelmom Kocam da dün akşam saat 8 de işten geldi onu beylikdüzünde 5m Migros’a gönderdim aradı çilek yokmış geldiği gibi bitmiş dedi. Onun yerine altın çilek aldı o da çilekle alası yok
        YagmurDaskn tamam Pazar günü Ortaköy Beşiktaş ne bileyim öyle yerlere gidin hem gezmiş olursunuz kesin bulursunuz. Ben istanbulluyum Antalya da yaşıyorum. Erik bile İstanbul da bulundu. Bebek’e gidin orda kesinnn vardır
        YagmurDaskn ayy canım ben hemen manavdan bulmustum ıkı gun once aserdım esım yakındakı manavlardan buldu kucukcekmecedeyım bende nasıl esenyurtta yokki anlamadım?
          YagmurDaskn yakınınızda bir pastaneye gidin çilekli bir pasta alın ustunde hıc yoktan 5 6 adet pasta koyuyolar bende bulamadıgım bir meyveyı aserdim öyle yaptım☺️
          YagmurDaskn ay canım ya selimpaşa da matkette çilek satılıyor ben burda oturuyorum gelebilme imkanın varsa yada eşinin yada başkasının burda var çilek paketli paketli bilgin olsunnnn