YagmurDaskn esenler de var mı bilmem ama macro center marketlerde satılıyor. İnternetten bakın en yakın nerde oraya gidin. İstanbul’da be ararsan bulursun.
Aşerme 😩
Şoklara geliyo genelde hep var
Sen çıkamıyorsun, bi çok markette yok, manav yok, Pazar yok. Ee bi zahmet bu konuyla kocan ilgilensin artık
Chanelmom İstanbul’da ne ararsam bulurum ama çilek ne hikmetse yok. Gelir gelmez bitiyormuş. Hem İstanbul’u da bilmediğim için her yere gidemiyorum eşim sadece pazar günleri evde pazar günleri de çıkıp bakıyoruz yooooookkkk 😣😣
Gulklc İyi günler 😊
Meripella Evet şoka da gittim bugün bitti dediler 😏
Chanelmom Kocam da dün akşam saat 8 de işten geldi onu beylikdüzünde 5m Migros’a gönderdim aradı çilek yokmış geldiği gibi bitmiş dedi. Onun yerine altın çilek aldı o da çilekle alası yok
YagmurDaskn bende canım çekti için eşim aldı Migros da var
YagmurDaskn tamam Pazar günü Ortaköy Beşiktaş ne bileyim öyle yerlere gidin hem gezmiş olursunuz kesin bulursunuz. Ben istanbulluyum Antalya da yaşıyorum. Erik bile İstanbul da bulundu. Bebek’e gidin orda kesinnn vardır
YagmurDaskn sok markette vardi
@YagmurDaskn sürekli getiriyolar büyük marketlerde hep var
YagmurDaskn ben de bursadayim 10 tl burda fiyati pazarda oluyo en iyileri bi pazarlara bakin derim
Melikezturk Yok Migros’ta
YagmurDaskn ayy canım ben hemen manavdan bulmustum ıkı gun once aserdım esım yakındakı manavlardan buldu kucukcekmecedeyım bende nasıl esenyurtta yokki anlamadım?
YagmurDaskn yakınınızda sok market varsa ordada oluyo
babyUras_ Şokta yoktu dün baktım
Fatmaklc66 Allah aşkına ha Esenyurt ha Doğuda bir köy. Aynı şey.
YagmurDaskn yakınınızda bir pastaneye gidin çilekli bir pasta alın ustunde hıc yoktan 5 6 adet pasta koyuyolar bende bulamadıgım bir meyveyı aserdim öyle yaptım☺️
YagmurDaskn ay canım ya selimpaşa da matkette çilek satılıyor ben burda oturuyorum gelebilme imkanın varsa yada eşinin yada başkasının burda var çilek paketli paketli bilgin olsunnnn
YagmurDaskn hmm bem aldım ama baya oluyor doğrudur olmayabilir