Fatmaklc66 Allah aşkına ha Esenyurt ha Doğuda bir köy. Aynı şey.
Aşerme 😩
YagmurDaskn yakınınızda bir pastaneye gidin çilekli bir pasta alın ustunde hıc yoktan 5 6 adet pasta koyuyolar bende bulamadıgım bir meyveyı aserdim öyle yaptım☺️
YagmurDaskn ay canım ya selimpaşa da matkette çilek satılıyor ben burda oturuyorum gelebilme imkanın varsa yada eşinin yada başkasının burda var çilek paketli paketli bilgin olsunnnn
YagmurDaskn hmm bem aldım ama baya oluyor doğrudur olmayabilir
YagmurDaskn ben uskudardayim bugün meydanda gördüm büyük manavlarda yada seyyar meyvecilerde bulursun ya
YagmurDaskn canım ya semt pazarına yada büyük alışveriş merkezlerinde bulabilirsin (carrefour hâl migros metro)
YagmurDaskn bende kurutulmus çilek aradım bulamamıştım 😂 internetten sipariş verip gelene kadar aşermem gecti bi de hiç yediğim kurutulmus çileklerden değildi 😐
YagmurDaskn migros marketlerde var bizimkinde kasa kasa var😬
YagmurDaskn kız ben sana alayım vereyim esenyurtun neresi bugün gördüm biçende yine 😅
YagmurDaskn Carrefour ve Migros gibi büyük mağazalarda gördüm diye hatırlıyorum
YagmurDaskn Pazarlarda değil ama manavlarda bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
YagmurDaskn aydinda yasiyorum canim bende gecen hafta ole olmustum en son esimin hala kizi halden bulmustu
denizannee Günaha girmek istemem ama burası Allah’ın boş verdiği yer gibi. Tövbe yarabbim. Çok aradım 5m migros Carrefour şok bim a 101 hiç birinde yoktu. Gelir gelmez tükeniyormuş öyle dedi çalışanları.
Ozderr 😂😂😂😣 ben de yavaş yavaş vazgeçiyor gibiyim
YagmurDaskn Ya bizim burdaki markette var ama tadı tuzu yok. 😔Geçen eşim aldı su gibi hiç beğenmedik valla. 🙄
Azrazerin Migros’ta yok maalesef
Mrvaydn18 Kuruçeşme. Adı gibi kurul Çeşme gibi hiç vişey yok 😂 bi arkadaş yazmış zaten maşrapa aramış bulamamış 😂😂
Caqlasu Kendimi böyle avutmalıyım haklısın 😂 bulacağım yok zaten
YagmurDaskn e sabah falan daha merkezi bir yerlere mi gitseniz? Araba otobüs vesaire yokmu hiç?
YagmurDaskn Geçen bende malum bir meyveyi bulamadım. Eşe dosta sağa sola sorduk yok. Böyle böyle isteğim gitti. Valla işimiz çok zor 🤦♀️😊