YagmurDaskn yakınınızda bir pastaneye gidin çilekli bir pasta alın ustunde hıc yoktan 5 6 adet pasta koyuyolar bende bulamadıgım bir meyveyı aserdim öyle yaptım☺️
YagmurDaskn ay canım ya selimpaşa da matkette çilek satılıyor ben burda oturuyorum gelebilme imkanın varsa yada eşinin yada başkasının burda var çilek paketli paketli bilgin olsunnnn
YagmurDaskn canım ya semt pazarına yada büyük alışveriş merkezlerinde bulabilirsin (carrefour hâl migros metro)
YagmurDaskn bende kurutulmus çilek aradım bulamamıştım 😂 internetten sipariş verip gelene kadar aşermem gecti bi de hiç yediğim kurutulmus çileklerden değildi 😐
    denizannee Günaha girmek istemem ama burası Allah’ın boş verdiği yer gibi. Tövbe yarabbim. Çok aradım 5m migros Carrefour şok bim a 101 hiç birinde yoktu. Gelir gelmez tükeniyormuş öyle dedi çalışanları.
      Mrvaydn18 Kuruçeşme. Adı gibi kurul Çeşme gibi hiç vişey yok 😂 bi arkadaş yazmış zaten maşrapa aramış bulamamış 😂😂
        YagmurDaskn Geçen bende malum bir meyveyi bulamadım. Eşe dosta sağa sola sorduk yok. Böyle böyle isteğim gitti. Valla işimiz çok zor 🤦‍♀️😊