Chanelmom Kocam da dün akşam saat 8 de işten geldi onu beylikdüzünde 5m Migros’a gönderdim aradı çilek yokmış geldiği gibi bitmiş dedi. Onun yerine altın çilek aldı o da çilekle alası yok
    YagmurDaskn tamam Pazar günü Ortaköy Beşiktaş ne bileyim öyle yerlere gidin hem gezmiş olursunuz kesin bulursunuz. Ben istanbulluyum Antalya da yaşıyorum. Erik bile İstanbul da bulundu. Bebek’e gidin orda kesinnn vardır
    YagmurDaskn ayy canım ben hemen manavdan bulmustum ıkı gun once aserdım esım yakındakı manavlardan buldu kucukcekmecedeyım bende nasıl esenyurtta yokki anlamadım?
      YagmurDaskn yakınınızda bir pastaneye gidin çilekli bir pasta alın ustunde hıc yoktan 5 6 adet pasta koyuyolar bende bulamadıgım bir meyveyı aserdim öyle yaptım☺️
      YagmurDaskn ay canım ya selimpaşa da matkette çilek satılıyor ben burda oturuyorum gelebilme imkanın varsa yada eşinin yada başkasının burda var çilek paketli paketli bilgin olsunnnn
      YagmurDaskn canım ya semt pazarına yada büyük alışveriş merkezlerinde bulabilirsin (carrefour hâl migros metro)
      YagmurDaskn bende kurutulmus çilek aradım bulamamıştım 😂 internetten sipariş verip gelene kadar aşermem gecti bi de hiç yediğim kurutulmus çileklerden değildi 😐