YagmurDaskn canım pazarda da mı yok çilek çok rahat bulunuyor İnan sera larda yetiştiriyorlar
Aşerme 😩
YagmurDaskn şuan manavlarda marketlerde var bulabilirsiniz
Merveee1 Yok maalesef kimse inanmıyor galiba ama her yere baktım geldiği gibi bitiyormuş. Bende şans yok yakalayamıyorum bitiyor
Aslhan Yok arkadaşım gerçekten yok. Herkes marketlerde manavlarda var diyor ama yok. Bulamadığım için böyle bir post açtım zaten
YagmurDaskn merhaba bizim mahalle bakkalımızda bile suan var beni instagramdan ekleyin adresinizi yazın ben size yollarım. Benimde fena kayısı cekiyor ama onu bulamıyoruz. Size yardımcı oluyom bari
YagmurDaskn hangi şehir canım
Gulklc İnstagram kullanmıyorum maalesef. Çok teşekkür ederim ❤️ Allah kalbinize göre versin 😊
Merveee1 Esenyurt ama çok yoktan bi mahalle 😂
YagmurDaskn amin cümlemizin ama adresinizi yazarsanız gönderirim ☺️
YagmurDaskn ozaman bahcesehir GOKKUSAGI MARKET... smd git yine vardır
Gulklc Sağolun çok teşekkür ederim buraya açık adresimi yazmak istemem ☺️ Allah razı olsun
Ayseyucel Bahçeşehir mi nasıl gidilir bilmiyorum daha buraları hiç bilmiyorum
YagmurDaskn tabi haklısınız hayırlı günler
YagmurDaskn esenler de var mı bilmem ama macro center marketlerde satılıyor. İnternetten bakın en yakın nerde oraya gidin. İstanbul’da be ararsan bulursun.
Şoklara geliyo genelde hep var
Sen çıkamıyorsun, bi çok markette yok, manav yok, Pazar yok. Ee bi zahmet bu konuyla kocan ilgilensin artık
Chanelmom İstanbul’da ne ararsam bulurum ama çilek ne hikmetse yok. Gelir gelmez bitiyormuş. Hem İstanbul’u da bilmediğim için her yere gidemiyorum eşim sadece pazar günleri evde pazar günleri de çıkıp bakıyoruz yooooookkkk 😣😣
Gulklc İyi günler 😊
Meripella Evet şoka da gittim bugün bitti dediler 😏
Chanelmom Kocam da dün akşam saat 8 de işten geldi onu beylikdüzünde 5m Migros’a gönderdim aradı çilek yokmış geldiği gibi bitmiş dedi. Onun yerine altın çilek aldı o da çilekle alası yok