Merveee1 Yok maalesef kimse inanmıyor galiba ama her yere baktım geldiği gibi bitiyormuş. Bende şans yok yakalayamıyorum bitiyor
    Aslhan Yok arkadaşım gerçekten yok. Herkes marketlerde manavlarda var diyor ama yok. Bulamadığım için böyle bir post açtım zaten
      YagmurDaskn merhaba bizim mahalle bakkalımızda bile suan var beni instagramdan ekleyin adresinizi yazın ben size yollarım. Benimde fena kayısı cekiyor ama onu bulamıyoruz. Size yardımcı oluyom bari
        Gulklc İnstagram kullanmıyorum maalesef. Çok teşekkür ederim ❤️ Allah kalbinize göre versin 😊
          Gulklc Sağolun çok teşekkür ederim buraya açık adresimi yazmak istemem ☺️ Allah razı olsun
            YagmurDaskn esenler de var mı bilmem ama macro center marketlerde satılıyor. İnternetten bakın en yakın nerde oraya gidin. İstanbul’da be ararsan bulursun.
              Sen çıkamıyorsun, bi çok markette yok, manav yok, Pazar yok. Ee bi zahmet bu konuyla kocan ilgilensin artık
                Chanelmom İstanbul’da ne ararsam bulurum ama çilek ne hikmetse yok. Gelir gelmez bitiyormuş. Hem İstanbul’u da bilmediğim için her yere gidemiyorum eşim sadece pazar günleri evde pazar günleri de çıkıp bakıyoruz yooooookkkk 😣😣
                Chanelmom Kocam da dün akşam saat 8 de işten geldi onu beylikdüzünde 5m Migros’a gönderdim aradı çilek yokmış geldiği gibi bitmiş dedi. Onun yerine altın çilek aldı o da çilekle alası yok