2bebekannesi3542 YagmurDaskn bahcıvanlardan manavlardan özellikle isteyebilirsiniz. Ben öyle getirtmistim.. bir kilo getiriyorlar halden.
YagmurDaskn 2bebekannesi3542 Ben buraları pek bilmiyorum ve tek çıkamıyorum eşim de akşam 8 buçukta geliyor hale gidemeyiz. Sakarya’da olsam böyle olmazdı 😩😩
2bebekannesi3542 YagmurDaskn yok hale gitmene gerek yok ki 😌 Kapıya bahcıvan geliyorsa isteyebilirsin, manav varsa isteyebilirsin
Tamam YagmurDaskn ben iZmir’deyim.manav reyonlarında var ama büyüklerde var.istanbulda da mutlaka kolay bulunur hiç olmadı waffle yapan yerlerde de var.Mutlaka yakınında wafflecı vardır
tazecikanneee YagmurDaskn kuşum sen en temizi meyvesepeti.comdan sipariş et ay bak benimde aklıma geldi şimdi 🥰 çok da lezzetli oluyorlar madem bulamıyorsun ertesi güne eve geliyordu
YagmurDaskn Denizgumuskaya 😂 esenyurtta yok ki bişey. Sakarya’da olsam çoktan bulmuştum. Memleketimin gözünü seveyim 😂
YagmurDaskn tazecikanneee Nasıl yani korktuğum gibi bişey olmaz dimi ? 😣 İnan ben senden daha çok istiyorum ayrılmanı. Neler çektiğini bildiğim için