Esma5566 susam_18 FKRKS29 Ebruuuliiiiiii dilaaann Aysun-52 Aysun-52 Serrabade ayguntugce Freefam Aysun-52 Merveouz Aysun-52 Eylulmert Zehra_gonul Mhtpdrmz06 ymelike35 Tuanaa1 terazimom- Kizlar Benim bebis arkadan ultrason cekildi mesanemin üstüne oturuyormus 🤣 16+4 haftalik Sizce pipi mi Kordon mu? Arkadan Cinsiyet yani pipi görülürmü?
susam_18 Gamzeeadnx dediğim gibi riskli bir gebelik geçirdim geçiriyorum. Bebek sezaryen dikişini incelttiği için alabilir doktorum bekleyebilirsek birkaç gün daha en fazla. Aylardır gereğinden fazla baş aşağı bebeğim ikinci sezaryenim☺️
-Mina- Aysun-52 35+4 16-17 Aralık sezeryan dediler inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alabiliriz az kaldı kavuşmamıza 🙏
minnosbirkiz FKRKS29 yaaa biz aynıydık seninle, seninki sevmiş yerini 😂 biz tam 38de suyumun gelmesiyle adaya veda ettik, 15 günlük olduk 😂
iclaldmn Serrabade Merhaba neden sezeryan günü verildi acaba hangi kontrolden sonra oldu paylaşabilir misiniz ?
Serrabade iclaldmn İlk gebeliğim bebeğimde gelişim geriliği olduğu ve kilo alımı durduğu için mecburi sezeryan oldu. Onun için ikincide sezeryan oluyo
Amanbedunya Ozlem3737 cumartesi günü gittiğimde 37+5 de çatı muayenesi yapıldı. Sabah bekliyor doktorum kendisi başlatıcak doğumu 🥹 Beklemeyelm artık tostiğimizi dedi