• Gebelik
  • 39 haftalık hamişler nasıl gidiyor 😄

@Baltanem bende de belirti yok bulantı var ve büyük tuvalete çıkıyorum ve bu üçüncü doğumum olacak daha erken gelir diye düşünüyordum 😅

Baltanem ayniyiz, cuma gününden beri bel agrim vardi, dunde kasik agrilarim eklendi.. tum gece sanci gelip gitti suan ise cok daha az.

39+3 uz

Adensu_ ay bu gün doktora gittim kontrole yüksek sancılar çıkıyor ama düsensiz veeeee bebişin kafa kanalda değil doğum pozisyonunda ama kanalda değil bizde 39+2 olduk gelecek gibi değil hanım kilosu ne kadar tahmini sizin

Baltanem bugun kendımı degısık hıssedıyorum sureklı buyuk tuvalete cıkma ıstegı gıbı bırde bebek asırı hareketlendı gobek delıgımı felan baya acıtan hareketler ayaga kalkınca kasıklrım acıyor bazen yurmekte güçlük cektım bugun bakalım hakkımızda hayırlı olanı kolaylastırsın Rabbim

R-veyda44 benimki de öyle düzensiz yüksek sancılar var dün 1 saat nst de kaldım ama bebiş kanalda değil kafası 🥹

Baltanem ay bizde 39 olduk 2. Doğumum olacak ama tık yok kızlar daha mı nazlı sanki oğlumda 38+2 de nişanım gelmişti 39+2 de doğurdum 😂 bunda ne nişan ne belirti var ama çok yoruldum artık gelsin

Nazo_avlu amin canım bendede vardı dediklerin 🥺 kısa sürede sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza

aogoya aynısı kız benimde 2 bende 39+2 de doğurdum kızımı ki ben ona erken gelir diyip geç geldi demiştim 35 den beri lekelenme oluyordu bende bunda tık yok lekelenme nişan yok ama feci ağrılar var bazen ağlatırcasına 🙄 yine nazlı kızçe bekliyorum

Baltanem en son gecen sali gittigimde 3300 demisti canim, son haftalar oldugu icin artik tam net soyleyemiyolar

Ayyy kızlar bende de durumlar aynı. 39+0 dayız ilk doğumum olacak tam anlamıyorum da sadece genel olarak karnımda ağrı var doktor Çarşamba günü gel demişti ama sanki.bugun gidecem kontrole. Nişan lekelenme yok ama yürümekte zorlanıyorum hareket ederken bile karnım ağrıyor bu ne kadar daha sürecek

39+5teyim ben de geçen hafta çarşamba 2 buçuk 3 cm açılma var demişti doktorum. Yarın tekrar kontrole gideceğim ama tık yok. Sabah akşam doğurdun mu mesajlarından gına geldi. Doğurdum sizden saklıyorum çocuğu evet🙄

Baltanem son 5 gün inşaallah şimdi pilates yaptım yoruldum uzanıyorum acaba dogum kanalına gırmısmıdır ne durumdadır merak edıyorum ılk kızım 40+0 da gelmıstı uygulama son 5 dıyor ama bakalım nasıp ınsaalllah rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın herbırımıze

Nazo_avlu benimde son 4 bol yokuş çıkmalar merdiven in çıklar çömelmeler ağrılarım hafif arttı gibi baskı yapıyor aşağıya çok kötü inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Baltanem inşaallah cnm anlayamıyorum baskı yapıyor mu yapmıyor mu ne yolda ne halde herkesın daha dogurmadın mı demesınden sıkıldım dedıgım gıbı ılk kızım tam 40+0 da geldı ama burada 41 i gorenlerde var 42 ye atlayanlarda sen gününü bılmıyorsun dıyorlar etrafımdakı bayan profosorler felan benı ıyıce sıkıntıya dusuruyorlar

Baltanem son iki gün ama malesef gelen giden yok doktora gittim keyfi yerinde ama iyice aşağıya inmiş her an gelebilir dedi ama bı niyeti yok haftaya kadar gelmezse tekrar kontrol

Kızlar merhaba 39+2 yim pazartesi sezaryen günü aldık bugün nişan geldi tam 3 kez doktoruma söyledim sancın olursa ara hemen dedi sizce normal doğumu beklemeli miyim pazartesiye kadar gelmezse sezaryen olmalı mıyım fikir verin lütfen