Nasıl geçiyor belirtiniz var mı sabrım kalmadı benim 🥺🥺 sanki gelmeyecek minik kuş daha 😕 herkes doğurmadın mı hala demeye de başladı 🙄 ağrılarım var ara ara vuran başka bişey yok🙁
39 haftalık hamişler nasıl gidiyor 😄
Baltanem ayniyiz😂😂
Sabikhadji allahım napacaz biz 😂 benim ilk kız 39+2 de doğdu bu hala nazlı 🙄 nişan flan da gelmedi geçenlerde çok kötü oldum mide bulantısı kusma sık büyük tuvalete çıkma 🙄
Ay şu doğurmadın mı hala diyenlerin ağızlarına bi tane vurasım var he . Yok içimde tutucam sanane 🙄
Baltanem bende sık sık cıkıyorum buyuk tuvalete
Ara sancılar hariç niyeti yok nazlı kızın 🥹
Baltanem Bende aynı gelmiyorlar🥴
Baltanem bugun kendımı degısık hıssedıyorum sureklı buyuk tuvalete cıkma ıstegı gıbı bırde bebek asırı hareketlendı gobek delıgımı felan baya acıtan hareketler ayaga kalkınca kasıklrım acıyor bazen yurmekte güçlük cektım bugun bakalım hakkımızda hayırlı olanı kolaylastırsın Rabbim
Baltanem aminnnnnn
Ayyy kızlar bende de durumlar aynı. 39+0 dayız ilk doğumum olacak tam anlamıyorum da sadece genel olarak karnımda ağrı var doktor Çarşamba günü gel demişti ama sanki.bugun gidecem kontrole. Nişan lekelenme yok ama yürümekte zorlanıyorum hareket ederken bile karnım ağrıyor bu ne kadar daha sürecek
39+5teyim ben de geçen hafta çarşamba 2 buçuk 3 cm açılma var demişti doktorum. Yarın tekrar kontrole gideceğim ama tık yok. Sabah akşam doğurdun mu mesajlarından gına geldi. Doğurdum sizden saklıyorum çocuğu evet🙄