Nazo_avlu Baltanem son 5 gün inşaallah şimdi pilates yaptım yoruldum uzanıyorum acaba dogum kanalına gırmısmıdır ne durumdadır merak edıyorum ılk kızım 40+0 da gelmıstı uygulama son 5 dıyor ama bakalım nasıp ınsaalllah rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın herbırımıze
Baltanem Nazo_avlu benimde son 4 bol yokuş çıkmalar merdiven in çıklar çömelmeler ağrılarım hafif arttı gibi baskı yapıyor aşağıya çok kötü inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Nazo_avlu Baltanem inşaallah cnm anlayamıyorum baskı yapıyor mu yapmıyor mu ne yolda ne halde herkesın daha dogurmadın mı demesınden sıkıldım dedıgım gıbı ılk kızım tam 40+0 da geldı ama burada 41 i gorenlerde var 42 ye atlayanlarda sen gününü bılmıyorsun dıyorlar etrafımdakı bayan profosorler felan benı ıyıce sıkıntıya dusuruyorlar
Baltanem Nazo_avlu kapat herkese karşı kulaklarını minik kuşuna odaklan onu sev ve gelmesi için ikna et 🤭 ben kafaya takmayı bıraktım karnımı sevip hazır olunca gel kızım diye konuşma yapıyorum 😇
R-veyda44 Baltanem son iki gün ama malesef gelen giden yok doktora gittim keyfi yerinde ama iyice aşağıya inmiş her an gelebilir dedi ama bı niyeti yok haftaya kadar gelmezse tekrar kontrol
Baltanem R-veyda44 ah nazlı bıdıklar sağlıkla biran önce gelseler keşke doğum olursa haber verirsin merak ettim 🤍 sağlıkla gelsinler inşallah doktor 40 dan sonra doğum takibe başlayacaz 41 e kadar doğmaz ise suni sancı vericez demişti bana inşallah beklemeyiz okadar
Giiz54 Kızlar merhaba 39+2 yim pazartesi sezaryen günü aldık bugün nişan geldi tam 3 kez doktoruma söyledim sancın olursa ara hemen dedi sizce normal doğumu beklemeli miyim pazartesiye kadar gelmezse sezaryen olmalı mıyım fikir verin lütfen
aogoya Baltanem valla hala aynı tık yok aşşağda hissediyorum baskıyı ama sancı fln yok 😂 artık herkes doğurmadın mı sen Sokakta ne işin var yolda doğuracaksın diyenler mi desem artık çok yorucu olmaya başladı Ama şunud düşünüyorum aslında çok kafama takıyorum biraz salsam gelecek 😂😂😂😂
Baltanem aogoya hahahaha aynısı bana da öyle diyorlar bel ağrıları eklendi bana kasık bel demin bir ölçtüm 10 dk 1 geliyor gibi ama emin olamadım sabah bakıcam inşallah evde doğurmam 😂 ağrılar hafifledi ama ondan bıraktım saymayı 2 saat boyunca geldi sonra hafifledi sabaha 5 dk bire inerse doğurucam inşallah 😂😂😂
aogoya Baltanem Hahahahahahha inşallah. 😂😂😂 ama bu kadar düşününce olmuyor işte evham yapıyor olabilirsin 😂😂😂
R-veyda44 Baltanem inşallah canım ya vallaha artık canım yanıyor yoksa dursun egzersiz yapmaktan bacaklarım pert oldu ayaklarım özellikle
BerivanLina Senam1 Ayy maşallah Allah bağışlasın cnm 🥰 sen naslsn 🫣bebek içinde geçmiş olsun Allah tan hemen farkedilmis
Alpmusts 39 haftayım tam cok bel ağrım kramplarım var r ara adet gibi ağrım var bcak ağrısı hat safada gelemedi miniğim ilk oğlum 39+3 de gelmişti bekliyorum gelen giden yok 😌
Senam1 @Baltanem çok şükür iyiyiz ikimizde kızım hem sabırlı hem sabırsız daha karnımda kakasını yapmış yutmuş doğum esnasında öğrendik midesini yıkadılar gözetimde tuttular çok şükür geldi sonra yanıma Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin