Esmiraa ZuZuM_22 valla benim bildiğim gebelik yoksa o çizgi hiç olmuyor negatif nettir. Ama hafifte olsa bi çizgi görüyorsanız bi kaç gün daha bekleyip kan vermenizi tavsiye ederim
adatuna plajterligi geçen perşembe çatlama gördüm işte erken mi bilemedim chatgpt pazarteai salı tekrar ver desi 😂
plajterligi adatuna ah şu chatgpt olmasa var ya ne b.k yerdik ahsjdk oğlumun tahlil sonuçlarını ona sorgulatmadan bir kere bile eve dönmedik hayatımızın parçası kendisi 😂😂 bence de erken herkesin değeri 7-10 günde yükselmiyor
adatuna plajterligi ben işteki maillerimi bile ona yazdırıyorum canımız 💖💖 Bakalım salı günü idrar testi de yaparım geç yumurtlama yaşadım bu ay ilk kez göreceğiz
Susena Kızlar bat 4 benimde ama dün akşam eşim yap yap diye diye erken gebelik testi yaptım ama negatif 😕 sizce erken mi yaptım kasıklarımdaki sancı değişik bilemedim o yüzden de acaba mı dedim
plajterligi beyzabs kıııızzz daha erken değil mi 😞 negatif görünce modu düşüyor insanın ama erken bence daha çıkmaması normal 🫶🏼
beyzabs plajterligi ayy ne bileyim canım yapayım dedim sabah keşke yapmasaydım. Bat bekleyecegim artık
Susena Dorammm Çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip benim o zaman negatiftir
Dorammm Susena çok teşekkür ederim .hemen olumsuz düşünmeyin.süreç herkes de aynı ilerlemiyor .ben 2 ay önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim emin ol şuan sevinemiyorum bile aynı korkuyu tekrar yaşamaktan
Cerennn9 Dorammm Bende aynı durumdayım 4 ay önce 10 haftalik sandigim bebegimi 8+4 de kaybettim. Bu nedenle korkuyorum da hamile kalmaktan istiyorumda araftayim resmen.