adatuna plajterligi geçen perşembe çatlama gördüm işte erken mi bilemedim chatgpt pazarteai salı tekrar ver desi 😂
plajterligi adatuna ah şu chatgpt olmasa var ya ne b.k yerdik ahsjdk oğlumun tahlil sonuçlarını ona sorgulatmadan bir kere bile eve dönmedik hayatımızın parçası kendisi 😂😂 bence de erken herkesin değeri 7-10 günde yükselmiyor
adatuna plajterligi ben işteki maillerimi bile ona yazdırıyorum canımız 💖💖 Bakalım salı günü idrar testi de yaparım geç yumurtlama yaşadım bu ay ilk kez göreceğiz
Susena Kızlar bat 4 benimde ama dün akşam eşim yap yap diye diye erken gebelik testi yaptım ama negatif 😕 sizce erken mi yaptım kasıklarımdaki sancı değişik bilemedim o yüzden de acaba mı dedim
plajterligi beyzabs kıııızzz daha erken değil mi 😞 negatif görünce modu düşüyor insanın ama erken bence daha çıkmaması normal 🫶🏼
beyzabs plajterligi ayy ne bileyim canım yapayım dedim sabah keşke yapmasaydım. Bat bekleyecegim artık
Susena Dorammm Çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip benim o zaman negatiftir
Dorammm Susena çok teşekkür ederim .hemen olumsuz düşünmeyin.süreç herkes de aynı ilerlemiyor .ben 2 ay önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim emin ol şuan sevinemiyorum bile aynı korkuyu tekrar yaşamaktan
Cerennn9 Dorammm Bende aynı durumdayım 4 ay önce 10 haftalik sandigim bebegimi 8+4 de kaybettim. Bu nedenle korkuyorum da hamile kalmaktan istiyorumda araftayim resmen.
Gerbuce Kızlar bat 6 az önce lavaboda peçeteyle silince idrarla karışısın pembe bir şey gördüm kan vermeye gidiyorum normal mi daha regl 6 gün var