Meryemld Arkadaşlar normalde 6 aralık regl günüm. Lakin bu ay çatlamam geç oldu. Dün. Reglim gecikirmi???
Adnanziyagil Benim de 6 aralık nolur bana dua edin cuma aksamı insallah tutmustur rabbim isteyen ve hakeden herkese bir an once kolaylıkla nasip etsin bana da insallah 🤲❤️❤️🥺
plajterligi Adnanziyagil Allahım inşallah bu ay hepimiz bebek haberi veririz 🙏🏻 bol doğumlu bir yaz tatili bizi bekliyor olsun amiiiinnn🫶🏼😂
Mrsmlyy Benimde bat6 21 kasımda yumurtama oldu inşallah olmuştur kasık ağrım var ama ayırt edemiyorum şuan
Mrsmlyy Gerbuce bende adete 1 gün kala ya da adet sabahı test yapacağım şuan sadece sol kasığımda sızlamalı bir ağrı var
Zdiyebiri Gerbuce üzülme desem de kâr etmicek biliyorum :) ama seni o bulacak, o karar veriyor hayatımıza gireceği zamana. Bize de beklemek düşüyor
ZuZuM_22 Esmiraa benimde belim feci halde ağrıyor ya bat 2 ya 3 aralık test yapdım ikinci cizgi çok amma çok az var hamilelik ola bilirmi acaba ?🙄
Esmiraa ZuZuM_22 valla benim bildiğim gebelik yoksa o çizgi hiç olmuyor negatif nettir. Ama hafifte olsa bi çizgi görüyorsanız bi kaç gün daha bekleyip kan vermenizi tavsiye ederim