beyzabs plajterligi ayy ne bileyim canım yapayım dedim sabah keşke yapmasaydım. Bat bekleyecegim artık
Gerbuce Kızlar bat 6 az önce lavaboda peçeteyle silince idrarla karışısın pembe bir şey gördüm kan vermeye gidiyorum normal mi daha regl 6 gün var
Cerennn9 Dorammm Bende aynı durumdayım 4 ay önce 10 haftalik sandigim bebegimi 8+4 de kaybettim. Bu nedenle korkuyorum da hamile kalmaktan istiyorumda araftayim resmen.
Dorammm Cerennn9 korkma sağlıklı değişmiş ki gitmiş artık öyle düşünmeye çalış ben de öyle yapıyorum .tıbbi genetiğe gittin mi
Nursotu adatuna erken olabilir ama umutsuz olma 4 5 Aralıkta tekrar test yap bende o sıralar düşünüyorum 😊
Cerennn9 Dorammm Göndermediler 2 düşük olması gerekiyormuş. Kaç tane doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi. Sadece özel hastahanede 1 doktor bana pıhtılaşma için kan sulandırıcı iğne kullan dedi ama hiçbir doktor genetiğe yönlendirmedi bakalım demedi.
MNesemm Dorammm https://mutluresim.com/images/2024/11/30/16zCZ2.jpgbende dünyaya m böyle çıktı bugün bat ama olmadım carsamaya kadar beklicem baklm