Mizgin2020 Dorammm hiçbiri asla kolay süreçler değil ama içini ferah tut rabbime dua et , Birdahaki hamileliğin inşallah sağlıkla ve hayırlı şekilde gelir sıkma canını rabbim dermansız dert vermesin yeterki 🥰
Deryayurt Merve_4242 bence eğer test alabiliyorsan yarın sabah ilk idrarla bidaha test yap koyulaşma görürsen cizgide acilde kan verirsin yani ben olsam öyle yapardım ama bence var sonucu lütfen banada yaz merak ederim
bysnmrv Bat 1 Aralık, 25inden beri kahverengi lekelenmem var, inşallah adete dönmez diye dua ediyorum, geçen ay 3 gün önceden lekelenme olmuştu adete dönmüştü ama bu ay 5 gündür lekelenme görüyorum bi umut oldu içimde
Esmiraa Rumeysacosarr belim çok ağrıyordu öyle şüphelendim hatta testte 2. Çizgi silik çıktı hemen kan verdim 😁
MollyCo Rumeysacosarr benim bat 1 yada 2si. Eylulde kimyasal gecirdim. Test yaptim coook silik bir pozitif ama gunum gecene kadar bekleyecegim ayni seyleri bi daha yasamak isyemiyorum..
ZuZuM_22 Esmiraa benimde belim feci halde ağrıyor ya bat 2 ya 3 aralık test yapdım ikinci cizgi çok amma çok az var hamilelik ola bilirmi acaba ?🙄
momBg plajterligi canım regl günüm bugün 3 gün önce pembe leke geldi sonra bişey gelmedi bugün regl günüm çok açık kahve leke geliyor çok çok az , yerleşme olabilir mi test yapıp negatif görmeye de çok korkuyorum 🥹🥹💗sende bu tarz yaşamışsın anladığım kadarıyla
plajterligi momBg ilk hamileliğimde yaşadım kahverengi lekelenmeydi yani akıntının kahverengi-pembe rengi gibi düşünün
plajterligi momBg yok ben hamilelik beklemediğim için adet olucam sandım şehir dışında işlerim vardı 2 haftalık, hava değişikliği vs oldu diye düşündüm eve dönünce doktora gittim niye olmadım diye 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim 😂