Esmiraa Rumeysacosarr belim çok ağrıyordu öyle şüphelendim hatta testte 2. Çizgi silik çıktı hemen kan verdim 😁
MollyCo Rumeysacosarr benim bat 1 yada 2si. Eylulde kimyasal gecirdim. Test yaptim coook silik bir pozitif ama gunum gecene kadar bekleyecegim ayni seyleri bi daha yasamak isyemiyorum..
ZuZuM_22 Esmiraa benimde belim feci halde ağrıyor ya bat 2 ya 3 aralık test yapdım ikinci cizgi çok amma çok az var hamilelik ola bilirmi acaba ?🙄
momBg plajterligi canım regl günüm bugün 3 gün önce pembe leke geldi sonra bişey gelmedi bugün regl günüm çok açık kahve leke geliyor çok çok az , yerleşme olabilir mi test yapıp negatif görmeye de çok korkuyorum 🥹🥹💗sende bu tarz yaşamışsın anladığım kadarıyla
plajterligi momBg ilk hamileliğimde yaşadım kahverengi lekelenmeydi yani akıntının kahverengi-pembe rengi gibi düşünün
plajterligi momBg yok ben hamilelik beklemediğim için adet olucam sandım şehir dışında işlerim vardı 2 haftalık, hava değişikliği vs oldu diye düşündüm eve dönünce doktora gittim niye olmadım diye 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim 😂
Meryemld Arkadaşlar normalde 6 aralık regl günüm. Lakin bu ay çatlamam geç oldu. Dün. Reglim gecikirmi???
Adnanziyagil Benim de 6 aralık nolur bana dua edin cuma aksamı insallah tutmustur rabbim isteyen ve hakeden herkese bir an once kolaylıkla nasip etsin bana da insallah 🤲❤️❤️🥺
plajterligi Adnanziyagil Allahım inşallah bu ay hepimiz bebek haberi veririz 🙏🏻 bol doğumlu bir yaz tatili bizi bekliyor olsun amiiiinnn🫶🏼😂
Mrsmlyy Benimde bat6 21 kasımda yumurtama oldu inşallah olmuştur kasık ağrım var ama ayırt edemiyorum şuan
Mrsmlyy Gerbuce bende adete 1 gün kala ya da adet sabahı test yapacağım şuan sadece sol kasığımda sızlamalı bir ağrı var