Dorammm Şuanlık aşırı sırt ağrım kadıklarda ağrı mide bulantım var bide diğer gebeliğimde de aynısı olmuştu .bide sık sık idrara çıkıyorum .umarım vardır
Mizgin2020 Dorammm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder canım inşallah Evet kayıp çok kötü ama şöyle düşün senin rahminde bir bebek oluştu gebelik olunabiliyor bu bile mucizevi birsey birdahaki inşallah sağlıklı olur Benm 5 yıldır olmuyo 1 aşılama 1 tüp bebek sonuç alamadım insanin rahminde bir bebeğin tutunmasi ona bağlanması çok güzel bir duygu olmalı rabbim en kısa zamanda bizlere bu duyguyu tattirsin inşallah
Dorammm Mizgin2020 Rabbim en kısa zaman da sizin de kucağınızı doldurur inşallah .ben 7 aylık evliyim daha 1 kaybım olmasına rağmen bu 7 ay bana çok uzun geliyor belki de hep çocuk istediğim içindir .onun için sizi çok iyi anlıyorum .ama şöyle bir şey de var hamile kalmadan önce acaba olmuyor mu olmayacak mı düşüncesi oluyor evet ama hamile kalıp kaybettikten sonra da acaba yine aynı şey mi olacak korkusu işte o da insanı mahf ediyor
Mizgin2020 Dorammm hiçbiri asla kolay süreçler değil ama içini ferah tut rabbime dua et , Birdahaki hamileliğin inşallah sağlıkla ve hayırlı şekilde gelir sıkma canını rabbim dermansız dert vermesin yeterki 🥰
Merve_4242 Deryayurt adeti mi beklesem yoksa yarın acilde kan mı versem bilemedim kurumadir belki die
Deryayurt Merve_4242 bence eğer test alabiliyorsan yarın sabah ilk idrarla bidaha test yap koyulaşma görürsen cizgide acilde kan verirsin yani ben olsam öyle yapardım ama bence var sonucu lütfen banada yaz merak ederim
Ayseyavuz Rumeysacosarr ben Kasım 1 de regl oldu 22 sinde yumurtlama oldu ne zaman test yapmm gerekir
bysnmrv Bat 1 Aralık, 25inden beri kahverengi lekelenmem var, inşallah adete dönmez diye dua ediyorum, geçen ay 3 gün önceden lekelenme olmuştu adete dönmüştü ama bu ay 5 gündür lekelenme görüyorum bi umut oldu içimde
Esmiraa Rumeysacosarr belim çok ağrıyordu öyle şüphelendim hatta testte 2. Çizgi silik çıktı hemen kan verdim 😁
MollyCo Rumeysacosarr benim bat 1 yada 2si. Eylulde kimyasal gecirdim. Test yaptim coook silik bir pozitif ama gunum gecene kadar bekleyecegim ayni seyleri bi daha yasamak isyemiyorum..