isimsizdir son 49 🌸
Son 99💙Ya Sizin?
oğluşumla son 56 🐳
isimsizdir 34 hafta son 42 gün :)))
isimsizdir 27 haftalık 8bucuk kılo aldım
isimsizdir son 95 😊💙 26+3 uygulamaya gore 2 martta görünüyor doğum 😊 2 kilo aldım 💖
Bizim son 100 🥰 hayatım boyunca hiç 55 kilonun üzerine çıkmadım. 53 ile başladığım yola 25+5 de 70 kilo ile devam ediyorum. Ciddi kilo aldım sizler gerçekten benim yanımda kilo almamışsınız. Hatta ilk 3 ayım bulantıdan hiç almamıştım.
isimsizdir uygulamaya göre 24 ama sezaryan olacak son 10 gün🌸cınsıyet kız 36+4 oldum bugüne kadar 8.5 kılo aldım☺️
isimsizdir benimde son 98 aynıyız senle doktor bazı yiyecekleri yasakladı bana kilo almışsın falan filan baya dedi benimde oğlum olcak 😍
Son 5 💙🥲
isimsizdir son 106 🤗
isimsizdir 💖son 105 💖kızımız olucak inşallah 🧜♀️uygulamaya göre Martin 12si doğum gösteriyor ⏳sağlıkla gelsin bütün bebişler🦋
isimsizdir Son 89 🌸 Kızım olacak 8 kilo aldım şimdiye kadar. Çevremdekiler kilo almış gibi durmuyorsun diyor ama doktorum ısrarla çok kilo aldın diyor 😂
Benimde son 50 gün nasip olursa sağlıklı olması için duanızı bekliyorum inşallah hepimizin kini de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah ikili test ve NIPT sonuç çıkmamıştı bende allaha tevekkül ettim Rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah
Son 9😍
Son 26 🥺🥰
Son 70💙
isimsizdir son 50 💕
isimsizdir bende son 98 oldum, biraz riskli gidiyoruz ama bakalım. Korku ve heyecan karmaşası içindeyim 🤭
isimsizdir
Ben 165 boyundayım hamile kaldığımda 51 kiloydum şuan 64-65 kiloyum. Bebeğim 27 hafta 5 günlük 😊