Eslem2112 BerivanLina ah ah hiç sorma valla bazen boşluğa düşüyor insan hamilelik günlerini özlüyor amaa çocuklar uyuyunca uyanınca Allah’ım nolur diyorum taşıyamayacağım yükleri omzuma bindirme eşim istiyor da ben artık kaldıramam
BerivanLina Eslem2112 wllh erkeklere kalsa her sene getircez zorluğu biz çekiyoruz kimsenin gözüne gelmiyor 🥲 senin bebiş 6 aylık ztn tam bebek sevme zamanı 🥰
Eslem2112 BerivanLina çok tatlı teyzesi vallahi bakımları zor üç yasindaki kızım beni zorluyor yoksa oğlum çok şükür ablası gibi deil bazen diyorum su oğlumda. On tane olsa da bakarım ama ablası fena çok tatlı oda been hep güzel tatlı çocuk doguruyorim 😂😂😂😂
BerivanLina Eslem2112 maşallah maşallah nazar edecen çocuğu bak büyüse yerinde durmaz kimsenij yanında söyleme bari genelde 2. Çocuk daha zor derler ondn 😂🥰 her anneye kendi çocuğu tatlıdır 😂🥰 görseydim keşke şu bücürükleri 🫶😍
DenizimD BerivanLina evindar hocadan mı memnunsunuz çelebi hocadan mı ? Ve muayene ücreti nerdir acaba? İkisini de biliyor musunuz
Beydos Serdemaslan sanırım değişiyor bide ben askeri personel indiriminden yararlanıyorum indirimli 600