Zll21 Diyarbakır’da hangi doktora gidiyorsunuz? Hangisinden memnun kaldınız ? Gelin de konuşalım iyi bir doktor arayışındayım :)
Siyajin Zll21 bower hastanesinde Yunus çavuş doktorumuz, çokda memnunuz alanında oldukça gelişmiş bir doktor cerrahidede iyi olduğu için onu tercih ettik.
Zll21 BerivanLina Dün dünyaparka ilk kontrolüme gittim Ebru Yücel hocaya. Güleç yüzlü samimi birine benziyordu ama muayene çok kısa sürdü. Ben de heyecandan pek soru soramadım. Normali bu mudur acaba çok mu kısa sürüyor muayeneler
gulelif İlk doğumumda Neval hanıma gitmiştim şimdi 2. Gebeliğim nereye gideceğime karar veremedim, batı hastanesinde Melike hanımı duydum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Siyajin gulelif bower hastanesinde dr Yunus Çavuş bizim doktorumuz çok memnunuz alanında gelişmiş görüşebilirsiniz.
ilaydaelcinn_1 Zll21 Özgür bey ’e gidiyorum kliniğe ,Batı hastanesi ile anlaşmalı kendisi. Muayeneleri kısa sürmüyor aksine her muayene detaylı ultrasonmuş gibi uzun sürüyor. Aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan yanından ayrılıyorsunuz. 💓
BerivanLina Zll21 çelebi hocanın 5 dk bile sürmüyor 😁 ben her iki dogumumu onda yptm. Ama evindar hoca hiç öyle dgl
Gozdenur1334 Zll21 ilk haftalarda kısa sürüyor bence benim denk geldiklerim o şekildeydi bir tek evindar hocanın uzundu ama benim şöyle bir problemim var diyabetim var diyabet konusunda desteklemede yetersiz olduğunu düşündüğüm için değişmeyi düşünüyorum. Açıklamaları bana yeterli gelmedi belkide batıdan tayin geldim bu sebeple oradaki doktorlar ile karşılaştırma yaptığım için çok detaylı irdeliyor olabilirim yoksa güleryüzlü bir doktor fakat benim beklentim farklı
DenizimD BerivanLina evindar hocadan mı memnunsunuz çelebi hocadan mı ? Ve muayene ücreti nerdir acaba? İkisini de biliyor musunuz
gulelif Fairytaledairy evet çok memnun kaldım o zaman memorialdaydı özellikle ebe ekibi hemşireler hepsi çok ilgili güler yüzlüydü ama şimdiki ekibi yeni hastane ortamı nasıldır bilmiyorum tekrar gider miyim şimdi 2.ye emin değilim
Eslem2112 BerivanLina ah ah hiç sorma valla bazen boşluğa düşüyor insan hamilelik günlerini özlüyor amaa çocuklar uyuyunca uyanınca Allah’ım nolur diyorum taşıyamayacağım yükleri omzuma bindirme eşim istiyor da ben artık kaldıramam
BerivanLina Eslem2112 wllh erkeklere kalsa her sene getircez zorluğu biz çekiyoruz kimsenin gözüne gelmiyor 🥲 senin bebiş 6 aylık ztn tam bebek sevme zamanı 🥰