BerivanLina Eslem2112 kız normal takip yaptım takipten çıkmış bende ilk defa birini takip ediyorum anlayamadım 🤣🤣🤣
BerivanLina Eslem2112 ben geçen cuma cihan hocaya gittim randevuya geç kalmıştım tam 4 te girdim baktı sağolsun o zmn 37 deydim beebgin kilosunu söyledi 3170 olmuş dedi haftaya kdr gelmezse suni başlatirim dedi korkudan bu hafta kontrole ona gitmedim 🤣 devlet 41;e kdr bekliyor diye biliyorum sence nie öyle dedi ya
rosatue Zll21 Ben doğumumu Diyarbakır’da Mehmet İrfan hocada yapmayı planlıyorum nasipse. İş durumundan Nusaybinde yaşıyoruz. Batı hastanesinde doğum yapan ya da orası hakkında bilgisi olan varsa sevinirim 🤗
ilaydaelcinn_1 Hsjsjj doğum ücretini henüz bilmiyorum,muayene ücreti takipli hastalarına 1400 ,normal 1600🌸
BerivanLina Eslem2112 yok ben orda düşünmüyorum doğumu sadece Cihan hoca güzel bakıyor ondn arada ona. Da gdyrm
Eslem2112 BerivanLina gerçekten onu bilmiyorum ama o bir sorun gördüğünde erken alıyor ben sezeryan olduğum için normali bilmiyorum zaten ikinci doğumuma girdi oda zaten erken doğum yaptım
Berna_59 Zll21 gebeliğim süresince genesis hospital hastenesine gittim doktorum burcu İmre ‘ydi 5 ay önce doğum yaptım burcu hanımdan çok memnundum kendisi çok ilgili doktorda ve çok tatlı bir bayan baya çok sevdim kendisini gerçekten 😇
baharaa Ben de ilk muayenemi genesiste olmuştum. O zaman etrafımdaki herkes orayı öneriyordu. Şimdi yorumlarda ismi bile geçmemiş çok şaşırdım. Yanlış yönlendirilmişim demek ki. Şehir değiştirdim şimdi orayı takip edemiyorum o ayrı.