AytenDS gamzetastan Allah yardımcınız olsun bak buradaki bütün melek annelerin duaları üzerinizde 😇 Allah’ın izniylede iyi olacaksınızdır ben buna gönülden inanıyorum sende İnan bol dua et ve güçlü ol çünkü sen annesin 🙏🏻😌
Sahinaysr gamzetastan canm iyi düşün iyi olsun allahn izni ile bu günlerde geçecek benim bebeğimde 26 haftalık doğdu küvezde şuan allah büyük canm inşallah kavuşacaz evlatlarımıza sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelecek dualarım seninle 🙏🙏
Aycha Sahinaysr Allah hem sizin hem de küvözdeki tüm bebeklerin ve ailelerinin yardımcısı olsun. İnşallah her şey, en kısa sürede normale döner, herkes bebeklerini sağlıkla kucaklarına alır, evlerine getirirler.
Tuba-Sahra gamzetastan rabbim bebeklerine güç sana dayanma gücü versin iyi olucak her zaman inan zor olsada güçlü olmalısın ki evlatlarına güç vermelisin güzel günler gelicek bunu unutma dualarımız sizinle
Adencanan Sahinaysr Allah’ım sana evlatlarını bağışlasın hastaneden kucağın dolu dolu iki miniğinle çıkmayı nasip etsin. Herşey Allah’tan 🤲🏻Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Aysedgrlikrkmz gamzetastan inşaallah en kısa zamanda kucağına alırsın sağ Salim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Çok geçmiş olsun
minikmucizelerimm gamzetastan canım rabbim küvezden çıkıp en tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah evlatlarını bende ikizlerime hamileyim ve çok tedirgin zamanlar geçiriyorum zorlu bu süreç senin için Allahım sabır ve dayanma gücü versin inşallah 🤲
Adencanan gamzetastan bebişlerin hakkında ara ara bizi bilgilendir olur mu? Seni daha önceden de takip ediyordum Allahım yardım etsin güç kuvvet versin. Bu arada sütün geldi mi?