pitircikannesi1 gamzetastan cnm Allah güç kuvvet versin sana da bebişlerine de. Hayırlısı ile toparlanıp yuvalarına gelsinler inşallah
pitircikannesi1 gamzetastan bu arada kaç kg doğdular canım bende ikiz gebeyim erken doğum riskimiz var
NevinCeynakli gamzetastan canım sağlıkla kucağına alıp evine dönersiniz inşallah benimde erken doğdu 21 gündür küvözde çok iyi anlıyorum seni rabbim selamete çıkarsın bu durumda olan herkesi bizleride inşallah 🙏🙏🙏
Nermin27 gamzetastan öncelikle sana geçmiş olsun canım bebeklerine de rabbim şifalar versin hayirlisi ile kucağına alırsın inş.
Wicca gamzetastan Canım serklaj başlığına yazdığın andan itibaren sürekli aklımda ve dualarımdasınız.. Bunca zaman dayandınız.. Bundan sonra da Allah’ın izniyle herşey çok güzel olacak.. 🙏🏻 Lütfen ara ara motivasyon amaçlı buralara gel ve bizlerle konuş.. Dualarımız sizlerle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Wicca Herkesin duasına ihtiyaç var başlık bir süreliğine sabitlenebilir mi Sayın @adm ve moderatör arkadaşlar?
iremby gamzetastan Sagsalim kavusursunuz insallah bebeklerinize 🙏 Rabbim yardimcilari olsun sizinde o meleklerinde
AytenDS gamzetastan Allah yardımcınız olsun bak buradaki bütün melek annelerin duaları üzerinizde 😇 Allah’ın izniylede iyi olacaksınızdır ben buna gönülden inanıyorum sende İnan bol dua et ve güçlü ol çünkü sen annesin 🙏🏻😌
Sahinaysr gamzetastan canm iyi düşün iyi olsun allahn izni ile bu günlerde geçecek benim bebeğimde 26 haftalık doğdu küvezde şuan allah büyük canm inşallah kavuşacaz evlatlarımıza sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelecek dualarım seninle 🙏🙏
Aycha Sahinaysr Allah hem sizin hem de küvözdeki tüm bebeklerin ve ailelerinin yardımcısı olsun. İnşallah her şey, en kısa sürede normale döner, herkes bebeklerini sağlıkla kucaklarına alır, evlerine getirirler.
Tuba-Sahra gamzetastan rabbim bebeklerine güç sana dayanma gücü versin iyi olucak her zaman inan zor olsada güçlü olmalısın ki evlatlarına güç vermelisin güzel günler gelicek bunu unutma dualarımız sizinle
Adencanan Sahinaysr Allah’ım sana evlatlarını bağışlasın hastaneden kucağın dolu dolu iki miniğinle çıkmayı nasip etsin. Herşey Allah’tan 🤲🏻Rabbim yar ve yardımcın olsun.