Aysedgrlikrkmz gamzetastan inşaallah en kısa zamanda kucağına alırsın sağ Salim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Çok geçmiş olsun
minikmucizelerimm gamzetastan canım rabbim küvezden çıkıp en tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah evlatlarını bende ikizlerime hamileyim ve çok tedirgin zamanlar geçiriyorum zorlu bu süreç senin için Allahım sabır ve dayanma gücü versin inşallah 🤲
Adencanan gamzetastan bebişlerin hakkında ara ara bizi bilgilendir olur mu? Seni daha önceden de takip ediyordum Allahım yardım etsin güç kuvvet versin. Bu arada sütün geldi mi?
Mortutku gamzetastan Rabbim sağ Salim kucaklamanı nasip etsin benimde kızım 27. Haftalık doğmuştu 900 gr sonra 800 grama düştü.Beklemesi zor evet ama Rabbim o sabrı veriyor biz çok büyük sorunlar yaşamadık .artık imkanlar çok fazla inşallah onlarda atlatıp kucağına gelicekler bu kez ne kadar yaramaz bunlar uykuya hasret kaldım diyeceksin🙏Sağlıkla ikisinide kucağına alırsın inşallah benim kızım 4 yaşında oldu bile şimdi abla olmaya hazırlanıyor.
gamzetastan Adencanan amin çok sağol sütüm az da olsa gelmeye başladı şuan birşey söylemek için erken diyor doktorlar en a z 4 hafta geçmesi lazımmış
Aybukeshn gamzetastan amin canım hayırlı olsun🙏🏼 Çok şükür ki yaşayabilecekleri zamanda doğmuşlar🙏🏼 Peki açılma olduğunu nasıl anladın? Doktor kontrolünde mi? Bunu merak ediyorum. Bende 28 haftalık oldum böyle bir durumda anlamazsam diye korkuyorum.
Wicca gamzetastan Ben çok inanıyorum hayırlısıyla herşey çok güzel olacak Gamze.. 🙏🏻 İçimden öyle geçiyor bilemiyorum ama onlar hayata tutunacak.. 🙏🏻
Aycha Sahinaysr Allah hem sizin hem de küvözdeki tüm bebeklerin ve ailelerinin yardımcısı olsun. İnşallah her şey, en kısa sürede normale döner, herkes bebeklerini sağlıkla kucaklarına alır, evlerine getirirler.
Onureyd Canim benim bebeklerimde 24+6 da dogsular. Ikiside erkek ve ikiside 780 gr dogdu 34. Gun bitti bugun kuvezde sukurler olsun rabbime herseyleri tastamam iki evlat nasip etti ve binlerce kez sukurler olsunki cok büyük sikintimiz olmadi simdiye kadar insallahta olmaz. Bu süreçte en iyi öğrendiğim sey olanda vardir bir hayir ve sabirrrr. Birde onlar inanki bizden daha güçlüler ben gucumu onlardan aliyorum. Bugün kucak yaptık paha bicilemez tarif edilemez bir duygu. Rabbim senin meleklerininde tüm kuvez yolu bekleyen annelerinde yardimcisi olsun🙏Dua ve sabir ile gececek bu günler insallah
Sahinaysr Onureyd dualarm sizinle canm allahm inşallah miniklerimize sağlıkla kavuşuruz bizde benim kuzumda hastanede 26 haftalık doğdu size bi sorum olacak bebekleriniz solunum cihazinda mi
Mom89 gamzetastan maşallah inşallah iyi olacaklar bende 25+3 dogum yaptim 3 ay kuveste kaldik 3 buçuk aydır evdeyiz cokkk şükür geçecek insallah allah yardımcınız olsun
gamzetastan Mom89 ki kg doğdu ? Küvezde herhangi bir operasyon geçirdi mi acaba şuan sağlık durumu nasıl
Wicca gamzetastan Dualarımız küçük adamlarla.. 🙏🏻 Allah’ın izniyle herşey iyi olacak ben inanıyorum o küçük bedenlerine.. Sende güçlü ol annesi..