Kubrakubra122 fikret hocayı gördüm fakat bana bi soguk geldi resimden randevusuda yoktu alamadım zaten onu eliyim en iyisi tesekkür ederim aydınlattın🥰
Düzce ve sakarya perinatolog
Kylmaaz evet çok soğuk detaylı ultrason resmi bile vermedi bana
Kubrakubra122 ayy gitmemizin ne anlamı var ozaman sorun olup olmadıgına bakılsın diye gidiyoruz tabikide ama insan bi hatıra içinde resim bekliyo yani
Kylmaaz kesinlikle çok hevesle gitmiştim yardımcıları baktı o sadece en son geldi sorun yok dedi bitti
Kubrakubra122 ne diyeceğimi bilemedim çok şükür sorun yokmuş umarım doğum zamanı doktorun iyi çıkar veyada çıkmıştır sevindirmiştir seni😇
Kylmaaz Sedat Umurun kliniğinde çalışan Dr. Sebiha Özdemir Özkan var 3 kere detaylıya gittim kendisine bizim kız yüzünü göstermediği için ve kesinlikle tavsiye ederim çok bilgili ve hastasını önemseyen doktor
Sadece bizim rahatımız için değil aynı zamanda kendi de rahat etmesi için 3 kere detaylıya çağırdı ücret almadan bu arada ve yaklaşık 40 dakka sürdü muayene ☺️
Nev95 normalde düzcede oturuyorum ben fakat burdaki doktorlar ikiz riskine girmek istemedi erken doğum olursa yenidoğan küvemizimiz yok dediler suan adatıpa gidiyorum orda devam ediyorum doktorum bahsettiğiniz doktordan söz etmişti ama sakaryayı bilmediğim için danısmak istemiştim beni aydınlattıgınız icin cok teşekkür ederim 🥰
Kylmaaz İlk hamileliğimde preaklemsi, hellpp sendromu ve erken doğum geçirdiğim için bu hamileliğimde Sedat Umur’un kliniğinde çalışan Sebiha Özdemir Özkan’a gidiyorum. Takipli hastasıyım detaylısı 1 saate yakın sürüyor. Tek tek inceleyip bize de anlatarak ilerliyor. 2.sefer de kontrole çağırıyor ücretsiz şekilde renkli ultrason veya fotoğraf videoya da izin veriyor. Gitmeden arayip randevu ve ücret için ararsanız iyi olur çünkü bazen yurtdışına kongreye falan gidiyor 😊 Zaten takipli hastası olduğum için kendisinden genel olarak memnunum
Kylmaaz Düzce Üniversitesine perinatolog var diye gittim. Önce asistan doktor ölçümleri aldı sonra hoca geldi organ muayenesi yaptı. İkisi toplam yarım saati geçmedi. Hızlı bir şekilde baktı tüm organları ne ara inceledi anlamadım. Resim vermedi. Hoca zaten hayattan bezmiş, bıkmış. Ücreti de 1420 TL.
Kylmaaz Sakarya da Metin Mutlu Güner doktorun muayenehanesi var ilk gebeliğimde girmiştim profesör doktor ile birlikte inceliyorlar özel bir profesör getiriyor. Detaylı bilgi, detaylı ölçüm, güzel bir poz bilgilerini veriyorlar, prof güler yüzlü, metin beyde öyle zaten 4 bin ücreti ☺️
traineemom çok teşekkür ederim 🥰
- Düzenlendi
Kylmaaz sakarya medarin karisinda sedat umur var benim kendi kadin dogum doktorumdu kendisi. Onun kliniginde sebiha özdemir diye bi doktor var. Yaklasik 1 yildir sedat umurun kliniginde. Simdiye kadar jic olumsuz bi yorum duymadim. Zaten kendi doktorum sedat hicada kendi kliniginde olcak olan doktor da kotu olamazdi cunku kendisine cok guveniyorum. Tek bildigim onerebilcegim doktor sebiha hanim. Gidenler hel memnun. Memnun kalmayan duymadim hic muayne ucreti biraz yuksek ama bildigim kadariyla 3 bin tl. Bence 3 bin tl de sonuna hakar hakettigini dusunuyorum şahsen.
MorKelebek54 yeterki iyi olsun valla parasında değilim 😂
- Düzenlendi
MorKelebek54 Bende Sebiha hanıma gittim buradan birinin önerisiyle beni iki kez çağırdı arkadaş benim tavsiyemle gitti ona birkez bakmış üç kez baktığını yazan var tuhaf.Birde ikimizede kalbini tam göremedim dedi benim raporu normal çıkardı da arkadaşın rapora yazmış aynı çocuk kardiyoloğuna yönlendirdi vs.Ona pozisyondan dolayı göremedim tam demiş bana kilodan.Bilgili donanımlı biri ama şaşırdım bu duruma.Ben gittiğimde taksitli 4.5 peşin 4 bindi arkadaşa taksitlide peşinde olsa 4.5 demişler.
- Düzenlendi
Nazo77 yani belkide gercketen beneğin pozisyonunundan dolayi gormemistir bilemiyorum. Mesela bi seyi goremediyse sonra tekrar çağırması normaldir bence bilemedim valla ben genel olarak hep memnun kaldiklarini okuyorum burdan. Sizi iki kere cagirmis mantiksal olarak dusundugumde kalbini ilk basta gorememis sonra tekrar cagirmis o zamanda gorup incelesiginde bi sorun yoktu demek ki raporda hersey temiz yazmis