seymat98 ahh çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim kafamda oturdu artık 🥰

meltemiys benim için orası bitti zaten bi kişi bile memnun kalmamış tesekkür ederim yorumun için 🥰

Kylmaaz sakarya medarin karisinda sedat umur var benim kendi kadin dogum doktorumdu kendisi. Onun kliniginde sebiha özdemir diye bi doktor var. Yaklasik 1 yildir sedat umurun kliniginde. Simdiye kadar jic olumsuz bi yorum duymadim. Zaten kendi doktorum sedat hicada kendi kliniginde olcak olan doktor da kotu olamazdi cunku kendisine cok guveniyorum. Tek bildigim onerebilcegim doktor sebiha hanim. Gidenler hel memnun. Memnun kalmayan duymadim hic muayne ucreti biraz yuksek ama bildigim kadariyla 3 bin tl. Bence 3 bin tl de sonuna hakar hakettigini dusunuyorum şahsen.

MorKelebek54 Bende Sebiha hanıma gittim buradan birinin önerisiyle beni iki kez çağırdı arkadaş benim tavsiyemle gitti ona birkez bakmış üç kez baktığını yazan var tuhaf.Birde ikimizede kalbini tam göremedim dedi benim raporu normal çıkardı da arkadaşın rapora yazmış aynı çocuk kardiyoloğuna yönlendirdi vs.Ona pozisyondan dolayı göremedim tam demiş bana kilodan.Bilgili donanımlı biri ama şaşırdım bu duruma.Ben gittiğimde taksitli 4.5 peşin 4 bindi arkadaşa taksitlide peşinde olsa 4.5 demişler.

Nazo77 yani belkide gercketen beneğin pozisyonunundan dolayi gormemistir bilemiyorum. Mesela bi seyi goremediyse sonra tekrar çağırması normaldir bence bilemedim valla ben genel olarak hep memnun kaldiklarini okuyorum burdan. Sizi iki kere cagirmis mantiksal olarak dusundugumde kalbini ilk basta gorememis sonra tekrar cagirmis o zamanda gorup incelesiginde bi sorun yoktu demek ki raporda hersey temiz yazmis

MorKelebek54 Yani bende memnun kaldım ama arkadaşımla küçük bir ilde olunca kalp üzerinde durunca aynı doktoru önlerince bir acaba mı dedim.Önerdiği doktor İzmit’te bir profesör zaten kendiside daha önce İzmitteymiş öyle söylemişti.

Nazo77 aynen canim izmitten geldi burayada. Bolemiyorum canim dedigim gibidir belkide. Seni merak ettiren ikinizede suni seiykenesi anliuorim seni ama bi sebebi varsa da bilmiuorum ben.

19 gün sonra

Kylmaaz merhaba bende düzcedeyim doktor arayışımdayım Sakarya’da nereye gidiyorsunuz

seymat98 hangi hastaneyle anlaşmalı doğum yaptırıyor doğum ücreti hakkında bilginiz varmı

Dmrlk Ekim ayından itibaren Adatıp’la anlaşmalılar ve bana en son gittiğimde sezaryen için 45bin TL denmişti Sebiha hoca için. Ama yılbaşından sonraya kalırsanız her şeye olduğu gibi ona da zam gelir yüksek ihtimalle

Allah o Gökhan midir fikret midir ne zıkkimsa onu islah etsin.Bebegimde 20 haftalikken su azligi farkedildi kendisine gittim hem de detayli ultrason yaptirmak icin bana öyle kötü seyler söyledi ve ilgilenmedi ki bebegin her an ölebilir dayanamaz 3 hafta ya yasar ya yasamaz bu suyla kalbinde sorun var akim sorunu var amniyosentez yapalim dedi sonlandirmadan falan bahsetti .Yasamaz dedigi bebegimi su an ayaklarimda salliyorum.Oradan ciktim ertesi gün Sakarya da Ilker Ali Cerci hocama gittim hem detayli ultrasonumu tekrar yapti ben de 5 ay boyunca beni takip etti dogumu kendi doktorumda Düzcede yaptim dogum konusunda nasildir bilemem ama muayeneleri muazzam Allah korkusu olan biri siddetle tavsiye ederim